Mancini, 2022 FIFA Dünya Kupasi Play-Off Turu Kuralarini Degerlendirdi Açiklamasi

'Harika bir kura degil, biraz daha iyi bir kura olabilirdi'.

Italya Futbol Milli Takim Teknik Direktörü Roberto Mancini, 2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri play-off turu kuralarinin kendileri için çok iyi olmadigini bununla beraber kendilerine güvendiklerini belirtti.

Italya Futbol Federasyonunun (FIGC) sitesinde kuralara iliskin görüsleri yer alan Mancini, "Harika bir kura degil, biraz daha iyi bir kura olabilirdi." ifadesini kullandi.

Mancini, Dünya Kupasi'na gitmek için play-off turunda Portekiz, Türkiye ve Kuzey Makedonya gibi takimlari geride birakmalari gerektigini, bunlarin zor maçlar oldugunu ifade etti.

Deneyimli teknik adam, Kuzey Makedonya'nin iyi bir eleme turu geçirdigini belirterek, "Onlara karsi iyi bir maç çikarmak gerekiyor sonrasinda finali nerede oynayacagimiza bakacagiz." yorumunu yapti.

Mancini, "Her zaman kendimize güveniyoruz ve pozitifiz. En önemli sey tüm oyuncularin hazir olacak olmasi." degerlendirmesinde bulundu.

Italya, 2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri play-off turunda C ayaginda yari finalinde Kuzey Makedonya ile eslesti. "Gök mavililer", Kuzey Makedonya'yi elemesi halinde Katar'daki Dünya Kupasi’na katilabilmek için Portekiz-Türkiye maçinin galibiyle finalde karsilasacak.

Kaynak: AA