Korkmaz Açiklamasi 'Besiktas Maçinin Ardindan Yenilmek Üzücü'

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, bireysel hatalardan goller yediklerini belirterek, "Besiktas maçindan sonra böyle bir maçi kaybetmek beni üzdü" dedi.

Süper Lig’in 14. haftasinda Alanyaspor, deplasmanda karsilastigi FT Antalyaspor’a 3-0 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Korkmaz, maça düsündükleri gibi basladiklarini belirterek, oyunun da bir süre dengede gittigini söyledi.



Maalesef bir karambolden bir gol yediklerini dile getiren Korkmaz, “Rakip için bir sans golü oldu. Ikinci yari ise kirmizi karttan sonra ise oyun koptu. Ikinci golde de yine bireysel hatalar oldu. Ikinci yari bir kisi eksik ve maglup durumda da olunca isiniz daha zorlasiyor. Dolayisiyla kaybettik. Besiktas maçindan sonra böyle bir maçi kaybetmek beni üzdü. Ama futbolda bunlar var Antalyaspor’u tebrik ediyorum” diye konustu.



"Kirilma anlari"

Bir basin mensubunun "Alanyaspor’un bugün sahada performansinin düsük olmamasini neye bagliyorsunuz" sorusuna deneyimli teknik adam, “Futbolda böyle seyler oluyor. Besiktas maçindan sonra, büyük takim galibiyetlerinden sonra bunlar olabiliyor. Aslinda bu maça da çok iyi hazirlanmistik. Futbolda oyun içinde bazen sanssizliklar yasayabiliyorsunuz. Kirilma anlarinda ilk golde oldugu gibi. Kirmizi kartta gelince düsüs devam etti” cevabini verdi.

Taraftar tepkisi

Korkmaz, taraftarin tepkisiyle ilgili olarak ise, “Oynayan genç oyuncular benim zamanimda çikti. 4-5 tanesi oynuyor su anda. Ben de anlamis degilim. Onlara sormak lazim. Taraftardir. Saygi sevgi çerçevesinde her seyi söyleyebilir” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA