Kocaelispor- Menemenspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig 14. Hafta mücadelesinde Kocaelispor, sahasinda Menemenspor’a 2-1 maglup oldu. Karsilasmasinin ardindan teknik adamlar maçi degerlendirdi. Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay, “Istifayi düsünecegim” derken, Menemenspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise “Maçi kazanmayi bildik “ diye konustu.



Akçay: “Istifayi düsünecegim”

2-1’lik maglubiyetin ardindan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay, “Maçin basindan sonuna kadar kontrolü elimizde tuttugumuz müsabaka oynamamiza ragmen iki bariz hata bize maglubiyet getirdi. Baska pozisyon da yok gibi. Biz müsabakayi çevirmek için çok ugrastik, çaba gösterdik. Sonuçta basarili olamadik. Ikinci golden sonra zaman da kisa olunca kendi evimizde müsabakayi kaybettik. Büyük bir sikintiyi da beraberinde getiriyor. Güveni, taraftarla iliskimizi bozuyor. Herkesi rahatsiz eden durum olusturuyor. Futbolda bunlar da var. Bir sikinti yok. Degerli oyuncularimiz var. Kocaelispor’un oyunculari. Bunlardan baska oyuncular da yok. Taraftar tepkisinde haklidir. Geregi neyse yapariz. Istifayi düsünecegim“ dedi.



Dilaver Mutlu: "Kazanmayi bildik"

Menemenspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise basin toplantisinda su ifadeleri kaydetti: “Son derece zor bir maç oynayacagimizi biliyorduk. Bütün hafta buna göre çalistik. Kocaelispor’un ilk 15 dakikalarda goller buldugunu biliyorduk. Erken gol bularak oyunda tutmaya çalistik. Kocaelispor güçlü, iyi bir ekip. Buradan puan çikarmak kolay degil. Deplasmanda pozisyonlara girmek de zor. Bugün girdigimiz pozisyonlari gol yaptik. Maçi kazanmayi bildik. Futbolcu kardeslerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonrasi için de Kocaelispor’a basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA