Groenendijk Açiklamasi 'Istedigimiz 3 Puani Aldik'

FT Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, Alanyaspor maçinin ardindan çok çalismanin karsiligini aldiklarini belirterek, "Biz istedigimiz 3 puani aldik" dedi.

Süper Lig’in 14. haftasinda FT Antalyaspor, Alanyaspor’u 3-0 maglup etti. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Groenendijk, skordan ve sahada gösterilen performanstan memnun oldugunu kaydetti.

Çok çalismanin karsiligini bugün sahada aldiklarinin altini çizen Groenendijk, “Hatay’da hak etmedigimiz bir yenilgi aldik. Iyi oynayan ve pozisyon bulan takim bizdik. Puansiz döndük. Bugünkü galibiyetinbizi bir adim daha ileriye tasiyacagina inaniyoruz. Birçok unsurda takimin öz güveni, istegi olsun, bu önümüzdeki maçlara yansiyacaktir” diye konustu.



"Bünyamin Balci’ya övgü"

Geçen hafta hata yapan ve elestirilen Bünyamin Balci konusuna da deginen Groenendijk, ”Bünyamin geçen gafta çok kritik hata yapti ve birçok elestirinin odaginda oldu. Bugün de maça katkilariyla belki maçi koparan adam durumuna geldi. Bir haftalik bu degisim önemli. Bunlar bizim ve Türk futbolunun gelecegidir. Onlara sahip çikmaliyiz. Bir hatada bu kadar elestirmek yerine onlara destek çikmaliyiz” açiklamasini yapti.

"Çok güzel geçti"

Groenendijk, maçin kendileri açisindan çok güzel geçtigini ifade ederek, haftayi 3 puanla kapattiklarini söyledi.

Antalyaspor olarak çalismaya devam edeceklerinin altini çizen Groenendijk, “Daha istekli arzulu basariya aç sekilde önümüzdeki maçlara hazirlanacagiz. Umarim çok çalismamizin karsiligini almaya devam ederiz” dedi.



"Zor maç bekliyorduk"

Alanyaspor’un iyi bir takim oldugunu ve bu kadar rahat bir galibiyet beklemediklerini ifade eden Groenendijk, “Bunun derbi maç oldugunu biliyorduk. Zorlu bir maç bekliyorduk. Bizde iyi hazirlandik. Son haftalarda ligde iyi yerdeler. Biz istedigimiz 3 puani aldik. Oyuncularim toplu oyunu çok sevdiler ve bunu skor üretkenligine dönüstürdüler. Tüm takim olarak Hatay’dan sonra bu derbi maça iyi hazirlandik. Bu maça hazir çiktik. Motive ve istekli basladik son dakikaya kadar. Bugün düsük tempoda oynasak da 3-0 gibi bir galibiyet aldik” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA