Bilecikspor'un Çiçegi Burnundaki Baskanindan Ilk Açiklama

Bilecikspor Kulübü Baskani Aydin Avci’nin istifasinin ardindan yönetim kurulu üyelerince oy birligine bu göreve seçilen Ali Muysin bir açiklama yapti.

Bilecik 1. Aamatör Lig B grubunun lideri Bilecikspor’un yeni baskanligi seçilen Ali Muysin, kendisini bu göreve layik gören yönetim kurulu üyerine tesekkür etti. Aydin Avci’ ya görev süresi boyunca Bilecikspor’a yapmis oldugu hizmetler için sahsi ve yönetim kurulu arkadaslari adina tesekkür eden Ali Muysin sözlerine söyle devam etti;

"Bildiginiz gibi, Bilecikspor yönetiminde birlikte görev yaptigimiz Aydin Avci baskanimiz gördügü lüzum üzerine istifa kararini yönetim kurulumuza iletmistir. Yönetim kurulumuz yaptigi olaganüstü toplantida sahsima teveccüh göstererek Bilecikspor Yönetim Kurulu Baskanligina seçmistir. Beni bu göreve layik gören yönetim kurulumuza tesekkürlerimi sunuyorum. Bilecikspor Kulübü olarak gençlerimizin önce iyi bir insan sonra iyi bir sporcu olabilmeleri için var gücümüzle çalisacagiz. Katildigimiz her kategoride ki müsabakalarda yarismaci kimligimiz ve Bileciksporlu durusumuz ile örnek olmaya devam edecegiz. Alt yapida ve spor okullarimizda tüm yas kategorilerinde egitime ve müsabakalara katilmaya devam edecegiz. Burada ki kardeslerimizin gelecekte önce Bilecikspor A takimi formasini giymesini ve daha sonra da üst liglerde ki diger takimlarda futbol hayatlarina devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Bu yil ilk defa olmak üzere kadin futbol takimimizla 3’üncü profesyonel futbol liginde ilimizi temsil edecegiz. Camiamizi ve Bilecik halkini tüm dinamikleriyle kadin futbol takimimizi desteklemeye davet ediyorum. Erkek a futbol takimimizi bir üst lige tasimak için oyuncu kadromuz, teknik ekibimiz ve yönetim kurulumuz bir bütün halinde çalisiyoruz. Amacimiz ligde ki liderligimizi sampiyonluk ile taçlandirmaktir. Bu süreçte bizi yalniz birakmayan ve her geçen gün destegini daha da arttiran taraftarlarimiza sükranlarimi sunuyorum."

Kaynak: İHA