Baskan Örki, Pamukkale Belediyespor Ailesini Agirladi

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Onursal Baskani oldugu Pamukkale Belediyespor’un sporculariyla bir araya geldi. Baskan Örki “Önemli olan kupalar almak degil, spor hakkinda farkindalik yaratabilmek. Sporcularimiz basarilariyla bizleri gururlandiriyor” dedi.



Pamukkale Belediyespor Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Pamukkale Belediye Spor Kulübü ailesiyle bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi YSE ana binasi içinde gerçeklesen bulusmaya Pamukkale Belediye Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, tekerlekli sandalye basketbol, kadin voleybol, basketbol, halter, karate, kick boks, dart, masa tenisi, güres ve ayak tenisi bransinda yer alan sporcular ile antrenörleri katildi.



"Hedefimiz örnek sporcular yetistirmek"

Tesislesmenin önemine deginen Pamukkale Belediyespor Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Spora önem vermek için sporcuya önem vermek gerekir. Gençlere imkanlar saglayacaksin ki sporcu kendini gösterebilsin. Bunun için tesisler lazim. Bu bilinçle Pamukkale Belediyesi olarak onlarca tesis yapiyoruz. 31 adet futbol sahasi, 2 adet uluslararasi standartlarda futbol sahasi, 25 tane voleybol ve basketbol sahasi, 1 gençlik merkezi yapiyoruz. Bu tek nefeste saydigim onlarca tesise birçok belediye kavusamamis durumda ama biz bunlarin ihalelerini yaptik, artik yavas yavas mahallemizin, gençlerimizin önüne sunmaya da basladik. Bizim hedefimiz sporu bu sehrin bu ilçenin en ücra yerlerine kadar ulastirabilmek. Böylelikle sehrimizdeki yetenekli olup firsat bulamamis çocuklarimiza, gençlerimize olanak saglamak, onlari profesyonel spor imkanlariyla tanistirmak. Bunun sonucunda da su an önümde duran onlarca madalya ve kupalarin yenilerini kazanmak. Hedefimiz Avrupa’da ve Dünya’da Istiklal marsimizi okutmak, al bayragimizi göklere çektirmek. Bunun yaninda da örnek sporcular yetistirmek. Siz Pamukkale Belediyesporlu sporcular olarak gençlere örnek olmalisiniz. Önemli olan kupalar almak degil, spor hakkinda farkindalik yaratabilmek. Bilmenizi isterim ki sürekli gözüm sizin üzerinizde, gönlüm sizlerin yaninizda. Her maçiniza gelemesem de bilin ki orada tribünde bir yerlerde Baskaniniz gönülden sizlere destek oluyor" dedi.

Kaynak: İHA