Antalyaspor-Alanyaspor Maçinin Ardindan

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk:'Bu kadar rahat bir galibiyet, 30'lik skoru beklemiyorduk' Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:'Besiktas karsilasmasindan sonra böyle bir maçi kaybetmek bizi üzdü'.

Süper Lig'in 14. haftasinda Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yenen Fraport TAV Antalyaspor'un teknik sorumlusu Alfons Groenendijk, rahat bir galibiyetle haftayi üç puanla kapattiklarini söyledi.

Groenendijk, Antalya Stadi'ndaki karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, bugünkü skordan ve takimin performansindan memnun oldugunu vurguladi.

Çok çalismanin karsiligini sonunda aldiklarini ifade eden Groenendijk, Alanyaspor galibiyetinin kendilerini ligde daha iyi sonuçlara tasiyacagini dile getirdi.

Groenendijk, daha istekli ve basariya odaklanarak önlerindeki maçlara bakacaklarini belirterek, "Bizim için çok iyi maç oldu. Haftayi üç puanla kapatiyoruz. Bu kadar rahat bir galibiyet, 3-0'lik skoru beklemiyorduk. Bu derbi maça çok iyi hazirlandik. Istedigimi üç puani aldik." dedi.

Karsilasmadaki ilk golü atan Bünyamin Balci'nin bir hafta önceki hatasindan dolayi elestirilirken "maçi koparan adam" konumuna geldigine deginen Groenendijk, genç oyuncularindan Türk futbolunun degerlerinden biri olarak övgüyle bahsetti.

- "Futbolda bunlar var"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da maglup duruma düsüp 10 kisi de kalinca islerinin daha zorlastigini söyledi.

Antalyaspor'u tebrik eden Korkmaz, "Besiktas karsilasmasindan sonra böyle bir maçi kaybetmek bizi üzdü. Futbolda bunlar var. Aslinda bu maça da antrenman olarak da çok iyi hazirlanmistik." diye konustu.

Korkmaz, bir gazetecinin, bazi Antalyaspor taraftarinin tribünden kendisine yönelik tepkisini hatirlatmasi üzerine, "Oynayan bütün genç oyunculari benim zamanimda çikti. 'Ben çikardim' diyebilirim ekibimle beraber. Onlardan 4-5'i de oynuyor. Nedenini ben de anlamis degilim." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA