Adana Demirspor-Kasimpasa Maçinin Ardindan

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella:'Maçin genelinde çok fazla pozisyon bulduk, degerlendirebilirdik. Degerlendiremedik' Kasimpasa Antrenörü Gökmen Baris:'Çok zor bir deplasman. Beraberlikle, puanla ayriliyoruz'

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasinda konuk ettigi Kasimpasa ile 0-0 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, "Maçin genelinde çok fazla pozisyon bulduk, degerlendirebilirdik. Degerlendiremedik." dedi.

Montella, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, taraftarlara galibiyet hediye etmek istediklerini, galip gelemedikleri için çok üzgün olduklarini belirtti.

Montella, sunlari söyledi:

"Maçin genelinde çok fazla pozisyon bulduk, degerlendirebilirdik. Degerlendiremedik. Üst direkten dönen iki topumuz var. Ikinci yarida da çok net pozisyonlar var. Ikinci yarinin ikinci bölümünde özellikle 1-2 pozisyon verdik. Bizim de kalecimiz gayet iyiydi o pozisyonlarda. Dedigim gibi istedigimiz sonuç degil ama kabul etmek zorundayiz ve bir dahaki maçtan itibaren tekrardan istedigimiz sonuçlari almak için ne gerekiyorsa yapacagiz."

- Baris: "Takimimiz pozitif yönde futbol oynuyor"

Kasimpasa Antrenörü Gökmen Baris, zor bir deplasman maçina çiktiklarini dile getirdi.

Maça iyi hazirlandiklarini ifade eden Baris, oyuncularini sahadaki mücadelelerinden dolayi tebrik etti.

Baris, sunlari kaydetti:

"Maçi kazanabilecegimiz pozisyonlara da girdik. Takimimiz pozitif yönde futbol oynuyor. Geçen hafta özellikle maça kötü baslamamiza ragmen, yenik baslamamiza ragmen çok gol pozisyonuna girdik. Gol pozisyonu kaçar tabii ki de gönül isterdi bugün buradan galibiyetle ayrilalim. Yakaladik da son dakikalarda bir pozisyonumuz vardi çok net. Beraberlikle sonuçlandi. Çok zor bir deplasman. Beraberlikle, puanla ayriliyoruz."

Kaynak: AA