Turgutluspor Kongresi 1 Aralik Gününe Ertelendi

Olaganüstü kongre karari sonrasi toplanan Turgutluspor’da yeterli çogunluk saglanamadigi için kongre 1 Aralik Çarsamba gününe ertelendi.

Turgutluspor alinan olaganüstü kongre karari sonrasi Turgutlu Yedi Eylül Spor Salonunda toplandi. Açilis ve yoklamanin ardindan geçilen kongrede alinan yogun güvenlik önlemleri ise dikkat çekti. Mevcut Baskan Taner Kestaneci’nin üye sildigi iddia edilirken, kongre öncesi baskanligini açiklayan Turgutlu Belediye Baskan yardimcisi Ahmet Daskan ertelenen kongrede Turgutluspor’u yalniz birakmayacaklarini söyledi.

Kongrede Turgutluspor’un Onursal Baskanlarindan Serhat Orhan, kulüp baskanlarindan Murat Ayhan, Burçin Ayarci, Hüseyin Güleç gibi isimler de yer alirken, Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin ile mevcut baskan Taner Kestaneci arasinda ikili toplanti yapildi. Toplantida Akin, Turgutluspor’un degerlerine uygun davranilmasi gerektigini dile getirdi.

Turgutluspor’a sahip çikacaklarini ifade eden baskan adayi ve Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Daskan, “Turgutluspor’u bu sehrin degerlerini yok sayan, Turgutlulu olmayanlara birakmayacagiz. Biz takimimiza sahip çikiyoruz, ertelenen kongrede herkesi Turgutluspor için kongre salonuna bekliyorum” dedi.

457 kongre üyesinin bulundugu Turgutluspor’da 95 isim katilmasi ve yeterli çogunluk saglanamamasi nedeniyle kongre 1 Aralik gününe ertelendi.

Kaynak: İHA