Ömer Erdogan Açiklamasi 'Zor Bir Takima Karsi Oynayacagiz'

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Sivasspor maçi öncesi yaptigi açiklamada, "Zor bir takima karsi oynayacagiz" dedi.

Süper Lig’in 14. haftasinda Sivasspor’a konuk olacak olan Hatayspor, çalismalarini sürdürüyor. Hatay Stadyumu’nda yapilan idmanin ilk 15 dakikasi basina açik gerçeklestirildi.

Isinma hareketleri ile baslayan idman, dar alan ve 5’e 2 top kapma ile devam ederken, son olarak taktik idmani yapildi. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, rakipleri Sivasspor’un ofansif anlamda çok etkili oyunculari oldugunu söyledi.



Erdogan kendi oyunlarini sahaya yansitmak istediklerini belirterek, “Tabii ki son Antalyaspor maçi galibiyeti bizim bu haftaki hazirligimizi daha moralli, daha keyifli bir hale getirdi. Antalyaspor geride kaldi. Simdi çok önemli bir deplasmana gidecegiz. Bana göre ligde su an bulundugu noktayla çok uyusmayan bir kadroya sahipler, özellikle ofansif anlamda çok etkili oyunculari var. Biz dedigim gibi hem ofansif oyunculara önlemimizi alirken kendi oyunumuzu yine sahaya sergilemek istiyoruz. Çok mücadele etmek, çok kosmamiz gereken bir mücadele olacak. Dedigim gibi simdi çok sükür her sey olumlu gidiyor. Onur disinda bir eksigimiz yok, o da en kisa zamanda aramiza katilir, onun disinda her sey olumlu çok sükür” diye konustu.

Daha sonra Hatayspor, Antalyaspor maçinin hazirliklarini basina kapali olarak gerçeklestirdi.

Kaynak: İHA