Hatayspor, Sivasspor Maçinin Hazirliklarina Devam Etti

Teknik direktör Ömer Erdogan:'Biz hem ofansif oyunculara önlem alip hem de kendi oyunumuzu sahada sergilemek istiyoruz'.

Atakas Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasinda 28 Kasim Pazar günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile yapacagi maçin hazirliklarini sürdürdü.

Teknik direktör Ömer Erdogan, Yeni Hatay Stadi'ndaki antrenmandan önce basin mensuplarina, geçen haftaki 3-1'lik Antalyaspor galibiyetinin hazirliklarini keyifli hale getirdigini ancak o maçin geride kaldigini söyledi.

Bu hafta Sivas'ta önemli bir maça çikacaklarini vurgulayan Erdogan, "Bana göre ligde bulunduklari noktayla uyusmayan Sivasspor, iyi bir kadroya sahip. Özellikle de ofansif anlamda çok etkili oyunculari var. Biz hem ofansif oyunculara önlem alip hem de kendi oyunumuzu sahada sergilemek istiyoruz. Çok mücadele etmemiz, çok kosmamiz gereken bir maç olacak." diye konustu.

Erdogan, takimda her seyin olumlu gittigini, Onur Ergün disinda eksikleri olmadigini ifade etti.

Puan cetvelinde bulunduklari noktanin motivasyon açisindan önemli oldugunu aktaran Erdogan, sunlari kaydetti:

"Ben oyuncularimla da paylasiyorum, önemli olan sezon sonu nerede bitirdigimiz. '5 hafta sonra neredeyiz, 10 hafta sonra neredeyiz?' gibi çok fazla düsünmüyoruz. Su ani yasiyoruz. Öyle de olmasi lazim. Her hafta üzerine koymamiz gerekiyor. Çok zorlu maçlar var, kolay degil. Mücadele anlaminda rakibimizden hiçbir zaman geriye düsmememiz gerekiyor. Oyuncularima sürekli bunlari iletiyorum. Biz mücadele ettigimiz sürece ve sahada da istek ile arzumuzun iyi oldugu sürece, zaten kaliteli takimiz, iyi de oyunculara, yetenekli oyunculara sahibiz. Fiziksel durumumuz Allah'a çok sükür iyi. Onlari zaten yerine getirdikten sonra bundan sonraki maçlarda da iyi sonuçlar alacagimiza eminim."

Kaynak: AA