Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Beko Basantrenörü Aleksandar Djordjevic:'38 dakika boyunca iyi oynadigimiz maçi son iki dakikada kaybettik' Anadolu Efes Basantrenörü Ergin Ataman:'Larkin bir yildiz gibi oynadi ve salondan galibiyetle ayrildik'.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 12. haftasinda Anadolu Efes'e 89-84 yenilen Fenerbahçe Beko'da basantrenör Aleksandar Djordjevic, bastan sona iyi oynadiklari maçi son iki dakikada yaptiklari hatalarla kaybettiklerini söyledi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Djordjevic, "Maç boyunca hücum ve savunma açisindan çok iyi oynadik. Maçin sonunda enerjimiz düstü, çok önemli üç atisimiz girmedi. 38 dakika boyunca iyi oynadigimiz maçi son iki dakikada kaybettik." diye konustu.

Sari-lacivertli takimin 12 maçta sadece 3 galibiyet almasiyla ilgili soru üzerine Djordjevic, "Zor zamanlarda savasmaktan baska çaremiz yok. Eksiklerimiz var. Milli takimda oyuncularimiz var. Maç maç düsünerek ve galip gelerek bunu düzeltecegiz." ifadelerini kullandi.

- Ataman: "Larkin bir yildiz gibi oynadi ve galibiyetle ayrildik"

Anadolu Efes Basantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko karsisinda son çeyrege kadar iyi oynamadiklarini söyledi.

Özellikle üç çeyrekte çok top kaybettiklerini belirten Ataman, "Setleri yapamadik. Ikinci yarida Larkin'in hazir oldugunu gördük. Bir yildiz gibi oynadi ve salondan galibiyetle ayrildik." dedi.

Deneyimli çalistirici, Micic ile ilgili soruya, "Aslinda Micic top kayiplari nedeniyle beni çok kizdirdi. Larkin'i bos birakmak için Micic'i oyunda tuttuk. Micic biraz da savunmanin konsantrasyonunu üzerine çeksin diye oyunda kaldi." yanitini verdi.

Kaynak: AA