Sebastian Haller Açiklamasi 'Su Anda Futbolun Hayalini Yasiyorum'

Besiktas karsisinda attigi 2 golle takimini galibiyete ulastiran Ajax’in yildiz ismi Sebastian Haller maçin ardindan, “Su anda futbolun hayalini yasiyorum” ifadelerini kullandi.

Besiktas deplasmaninda 2-1 kazanan Ajax’ta attigi 2 golle takimina galibiyeti getiren Sebastian Haller, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Oyuna girmesinin kendisi adina sürpriz oldugunu söyleyen Haller, “Takimdaki herkes oyununu oynuyor. Teknik Direktörü bildigim için bunu bekliyordum” dedi.

Attigi 2. golün sans mi yoksa dogru zamanda dogru yerde olmak mi sorusunu yanitlayan golcü futbolcu, “Tecrübemden kaynakli bir durum bu. Attigim 2. golü bugün 3. kez attim. Bu durum sans degildik. Ne kadar oynarsan o kadar tecrübe kazaniyorsun ve dogru zamanda dogru yerde duruyorsun” diye konustu.



“Su anda futbolun hayalini yasiyorum”

Geride kalan 5 Sampiyonlar Ligi’nde attigi 9 gol için “Futbolun hayalini yasiyorum” diyen Haller, “Sampiyonlar Ligi’nde hepimiz için çok özel maçlar oluyor. Yedekte bekliyordum ve bunu kabul etmek zorundaydim. Hocamiz isini yapiyor ve kararlari o veriyor. Taktik konusunda da çok fazla zamanimiz kalmamisti” dedi.

Kaleci Onana’nin da takima dönmesinin çok güzel oldugunu söyleyen Haller, “Güzel bir dönüs hazirladik onun için de. Birçok oyuncu yedekte bekliyor ama hepsi kaliteli ve iyi oyuncular” diye konustu.

Kaynak: İHA