Erik Ten Hag Açiklamasi '18 Puan Alip Rekor Kirmak Istiyoruz'

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, Besiktas maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Kazandigimiz için mutluyuz. Su anda 15 puanimiz var. 18 puan alip rekor kirmak istiyoruz" dedi.

UEFA Sampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçinda Hollanda ekibi Ajax deplasmanda karsilastigi Besiktas’i 2-1’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, "Korner sonrasinda penalti oldu. Daha sonra karsi ataklarda bulunduk. Ikinci yarida Haller’i oyuna aldik. Çok iyi mantalite oldugu için yedekten gelip goller atti. Kazandigimiz için mutluyuz. Su anda 15 puanimiz var. 18 puan alip rekor kirmak istiyoruz" diye konustu.

Erik ten Hag ayrica mücadelede yedek kulübesinden gelip iki gol atan Sebastien Haller’in her zaman dogru yerde durmasiyla ilgili gelen soruya, Haller’in oyun zekasindan kaynakli oldugunu söyledi.



Maçin ilk yarisinda daha çok hata yaptiklarini ifade eden Hollandali teknik adam, "Ikinci yari daha iyi oynadik. Ilk yarida hatalarimdan dolayi karsi ataklara daha fazla izin verdik. Iyi organize olamadik. Ikinci yarida daha sabirli oynadik. Daha iyi sans yakaladik" seklinde konustu.

UEFA Sampiyonlar Ligi’nde hedeflerinin degismedigini belirten Erik ten Hag, "Ajax çok iyi durumda. Sürekli gelisiyoruz. Maç maç bakiyoruz. Yeni kura çekimine göre oyunumuzu gelistirecegiz. Zor rakipler bekliyor" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA