Basantrenör Acer Açiklamasi 'Kaybediyoruz, Üzülüyoruz Ama Pes Etmeden Devam Edecegiz'

Elazig Il Özel Idare Basantrenörü Hakan Acer, zorluklarinin oldugunu ve o zorluklari asmaya çalistiklarini belirterek, "Insanlarin, bilmedigi görmedigi bazi seyler var. Kaybediyoruz üzülüyoruz ama pes etmeden devam edecegiz" dedi.

Eurocup Women B Grubu 5. hafta maçinda Sepsi Sic’e 71-65 yenilerek Eurocup’ta gruptan çikma sansini matematiksel olarak kaybeden Elazig Il Özel Idare’de mücadele sonrasi Basantrenör Hakan Acer ile Il Özel Idare Genel Sekreteri Ali Sis açiklamalarda bulundu.

Maça kazanmak için çiktiklarini aktaran Basantrenör Acer, “Mental olarak çok iyi hazirlanamadik ama çocuklar yine çok iyi mücadele etti. Oyuncularima tesekkür ediyorum. Sahaya çikinca ellerinden geleni yapiyorlar, biz çalismalarimiza devam edecegiz. Zorluklarimiz var, o zorluklari asmaya çalisiyoruz. Insanlarin, bilmedigi görmedigi bazi seyler var. Kaybediyoruz üzülüyoruz ama pes etmeden devam edecegiz. Pazar günü Fenerbahçe, daha sonra da hedef maçlarimiz baslayacak. O hedef maçlara kadar takviye yapmak istiyoruz. Her seye ragmen oyuncularim ellerinden geleni yapiyor biz de Elazig için elimizden geleni yapiyoruz” diye konustu.



"En büyük problemimiz maddi anlamda destek görmemek"

Oyuncularin, hocalarin eksik ücret alarak, zorluklari gögüsleyerek mücadele ettiklerini vurgulayan Elazig Il Özel idare Genel Sekreteri Ali Sis, “Su andaki en büyük problemimiz maddi anlamda destek görmemek. Normal 2, 3. Lig takimi gibi finanse edemiyorsunuz. Geçmisten gelen sikintilar var. Oyuncularimizin mücadelesinden kuskumuz yok ancak herkesi destege çagiriyoruz. Geçmis yillardan gelen borçlarimiz var. Bu takim bunlari asacaktir. Oyuncular farkli ülkelerden gelip mücadele ediyorlar. Siz paralarini vermezseniz emeklerinden çalmis oluyorsunuz. Avrupa’dan elenmek çokta önemli degil. Elazig’in tanitimi açisindan gittik. Yoksa Avrupa’dan gelenin iki kati masraf ediyorsunuz. Bizim ligimiz önemli. Orayi iyi bir yerde tamamlamak için çalisacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA