Keçiören'e Bir Park Ve Spor Kompleksi Daha Yapildi

Keçiören Belediyesi’nin insa ettigi, içinde birçok spor, dinlenme alani barindiran park ve spor kompleksinin yapimi tamamlandi.

Keçiören Belediyesi tarafindan ilçedeki Kanuni Mahallesi Ümitova Caddesine insa edilen park ve spor kompleksinin yapimi tamamlandi. Içinde yürüyüs yolu, çocuk oyun alani, dinlenme noktalari, voleybol, futbol ve basketbol sahasi bulunan tesis çocuklar ve aileler tarafindan kullanilmaya baslandi.

Ilçenin dört bir yanina irili ufakli birçok park ve spor kompleksi insa ettiklerini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, su degerlendirmeyi yapti:

“Park ve spor kompleksimiz çocuklarimizin, gençlerimizin ve tüm vatandaslarimizin fiziksel, sosyal ve zihinsel yönden yasam kalitesini artiracak devasa bir tesis oldu. Sehrimizin birçok noktasina hem çocuklarimizin hem de ailelerimizin verimli vakit geçirecegi sosyal donati alanlari insa etmeye devam ediyoruz. Ovacik Mahallemizde de 5 bin metrekarelik bir alana insa ettigimiz spor kompleksimizin içine buz pisti yer alacak. Kaykay parkuru, tenis kortu ve çesitli sosyal donati alanlari da bulunacak.”

Kaynak: İHA