Kayserispor-Göztepe Maçinin Ardindan

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman:'18 puana ulassaydik müthis bir avantaj yakalayacaktik. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edebiliriz' Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro:'Ikinci yari gerçek kimligimizi sahada ortaya koyabildik. Mücadelemizi, inancimizi, hirsimizi ilk dakikadan itibaren her maçta göstermemiz gerekiyor'

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasinda konuk ettigi Göztepe ile 1-1 berabere kalan Yukatel Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, öne geçtikleri maçta sahadan bir puanla ayrildiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Karaman, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, maç öncesi takimda 5 futbolcunun sakatlik yasadigini ve bu mücadelede forma giyemedigini belirtti.

Hakemin tüm takdir haklarini Göztepe lehine kullandigini ileri süren Karaman, söyle konustu:

"Güzel bir gol attik. Ikinciyi de bulabilirdik. 1-1'den sonra Onur'un iki pozisyonu var. Hakem takdir haklarini deplasman takimi adina kullandi. Biz kendi lehimize istemiyoruz. Yedigimiz gol öncesi faul varsa Campanharo'ya var. Ben anlamiyorum."

Karsilasmadan galibiyetle ayrilacak pozisyonlari bulduklarini anlatan Karaman, sunlari kaydetti:

"Hakem 5 eksikle sahaya çikan, mücadele eden takima vermesi gereken faulü karsi tarafa veriyor. Hakemlere her hafta her takim veryansin ediyor. Onlar da kendi içerisinde bir ortak karar vermeli. 18 puana ulassaydik müthis bir avantaj yakalayacaktik. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edebiliriz. Temennim, bu hafta içerisinde sakat oyuncularimizin birkaçinin takima dönmesi. Bu, çok önemli. Hamle gücümüzü tamamen düsürüyor. Bu kayiplari telafi edip ilerleyen zamanda da devreyi istedigimiz puanla bitirecegiz."

- Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, puana ihtiyaç duyduklarini, zorlu Kayserispor deplasmanindan alinan bir puanin kendileri için degerli oldugunu söyledi.

Karsilasmanin ikinci yarisinda takiminin gerçek kimligini sahaya yansittigini anlatan Maestro, "Maçin geneline baktigimizda iki farkli takim olarak görüntü verdik. Ikinci yari gerçek kimligimizi sahada ortaya koyabildik. Mücadelemizi, inancimizi, hirsimizi ilk dakikadan itibaren her maçta göstermemiz gerekiyor. Özellikle önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçinda göstermeliyiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA