Karatay Belediye Baskani Hasan Kilci, Cimnastikçi Sporculari Agirladi

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Izmir'de gerçeklestirilen Trampolin Cimnastik Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasi ve Samsun'da yapilan Trampolin Cimnastik Minikler 1. Lig Müsabakalarindan madalyalarla dönen Karatay Belediyespor Kulübü sporcu ve antrenörlerini agirladi.



Belediyeden yapilan açiklamada, geçen ay Izmir'de gerçeklestirilen Trampolin Cimnastik Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasi'na Karatay Belediyespor Kulübü'nün 6 sporcuyla katildigi, "Yildizlar" kategorisinde Trampolin Cimnastik Takimi Türkiye Sampiyonu oldugu ifade edildi.

Karatay Belediyespor Kulubü bünyesindeki Cimnastik Takimi'nin geçen ay Samsun'da yapilan Trampolin Cimnastik Minikler 1. Lig Müsabakalarinda ikinci oldugu belirtildi.

Açiklamada Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca'nin su görüslerine yer verildi:

"Kulübümüz ve hocalarimiz sizlerin alanlarinizda en iyi sekilde yetismeniz, güzel basarilar elde etmeniz için ciddi bir gayret içerisindeler. Sizler de bu yaslarinizda zamanlarinizdan, ailelerinizden fedakarliklar yaparak antrenmanlar yapiyor çalisiyorsunuz. Bu çalismalarinizin neticeleri olarak da bu basarilar geliyor. Ben, sporcularimizi ve antrenörlerimizi kutluyor; emegi geçen herkesi can-i gönülden tebrik ediyorum. Sporla ilgilendiginiz için diger akranlariniza göre hem fiziksel hem de zihinsel avantajlariniz oluyor. Bunun yani sira elde ettiginiz bu basarilar ve madalyalar, gelecekte üniversitelerde gireceginiz bölümünüze de katki saglayacak. Bizler de Karatay Belediyesi olarak spora, sporcuya ve gençlerimize katki sunmaya, destek olmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA