Inter Teknik Direktörü Inzaghi, Hakan Çalhanoglu'nun Performansini Övdü Açiklamasi

'Çalhanoglu çok formda. Gayet iyi ve çok iyi is çikardi'

Italya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takimlarindan Inter'in teknik direktörü Simone Inzaghi, milli futbolcu Hakan Çalhanoglu'nu Napoli maçindaki performansindan ötürü övdü.

Inter'in ligin 13. haftasinda konuk ettigi Napoli'yi 3-2 yendigi maça ilk 11'de baslayan ve mücadele içinde penaltidan bir gol atan bir de asist yapan Hakan Çalhanoglu'nun oyunu teknik direktöründen takdir gördü.

Teknik direktör Inzaghi, maçin ardindan yaptigi açiklamada, "Sampiyonlugumuz için kilit önemdeki bir maçti. Simdi çarsamba günü Sampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maçimiz daha var. Bugün çile çektik ama hakkimizla çok güçlü bir takimi yendik. Oyuncularimi tebrik ettim." diye konustu.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoglu'nun performansina ayrica deginen Inzaghi, "Çalhanoglu çok formda. Gayet iyi ve çok iyi is çikardi. Penalti atisinda karakterli ve kisilikli bir oyuncu oldugunu gösterdi." ifadelerini kullandi.

Napoli'nin topla oynadigini iyi bildiklerini ve bunu önlemeye çalistiklarini aktaran Inzaghi, bunu yaparak maçi kazandiklarini dile getirdi.

Bundan sonrasinda önemli bir yol oldugunu ifade eden Inzaghi, simdi maç maç düsünmeleri gerektigini ve ilk olarak önlerindeki UEFA Sampiyonlar Ligi maçina odaklanacaklarini söyledi.

Kaynak: AA