Necati Ates Açiklamasi 'Biz Galatasaray'iz, Ayaga Kalkariz'

Galatasaray Yardimci Antrenörü Necati Ates, Fenerbahçe maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Biz Galatasaray’iz, ayaga kalkariz" dedi.

Süper Lig’in 13. haftasinda Galatasaray sahasinda karsilastigi Fenerbahçe’ye 2-1 maglup oldu. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda konusan Galatasaray Yardimci Antrenörü Necati Ates, "Öncelikle ilk toplantimiz böyle yapmak istemezdim. Daha iyi hayal etmistim. Maalesef böyle bir maçtan sonra yapmak, keske kazanarak konussaydim daha iyi olurdu. Besiktas maçi talihsizlikti. Penalti atsaydik o maçi kazanabilecegimizi düsünüyordum. Bugün maç çok baska maç. Çok pozisyona girdigimiz, direkten dönen, kalenin içinden çikan pozisyonlar oldu. Maça verilmeyen gol, verilen pozisyonlar damga vurdu. Sonra içeride izledigimiz zaman ayni pozisyonda bizim golümüz iptal etti, son dakikada Serdar’in Berkan’i itmesini VAR hakeminin çagirmamasi inanilir gibi degil. Attiklari birinci golde herkes ofsayta bakiyor ama Kerem’e itme pozisyonu var. Oraya bakilmiyor. Biz ivme yakalamisiz, oyunu oraya yikmisiz bir pozisyonla degisebiliyor. Hakem bu oyunu maalesef çevirebiliyor. Kerem’in pozisyonunda faul oldu. Avantaj oynatsa top bize gelse Diagne’nin pozisyonu penalti büyük ihtimal. Oyunu okuyamiyor. Kirmizi kart onu kurtaracagiz için oyunu durduruyor. Yoksa devaminda Diagne’nin pozisyonu penalti. Iptal edilen golde 4 dakika 40 saniye oyun durdu. Süre tuttuk. Sonunda 7 dakika uzatma verdi. Bunlari izleyince kenardan hocamizda çok sinirleniyor haliyle. Çünkü hakem önüne geçiyor. Geçtikten sonra oyun degisiyor. Haliyle sinirleniyoruz. Hocayi atabilmek için kovaliyorlar. Sinirler yükseldigi zaman da atiyor hocayi. Gerçekten sikintili bir maç oynadik. Biz Galatasaray’iz, ayaga kalkariz. Ikinci yariya her zaman iyi baslar ve devamini getiririz. Bu pozisyonlarda VAR hakeminin ayni pozisyona çagirip, bizim son dakika Berkan’in pozisyonuna çagirmamasi inanilir gibi degil" diye konustu.

Fenerbahçe’nin maç sonunda yasadigi sevincin sorulmasi üzerine Ates, "Biz orada olaylari yatistirmaya çalistik. Onlar da çok fazla sevindiler. Oyuncularimizin bazilari sinirlendi. Bakacagiz, ikinci yaridaki oradaki maçta insallah kazandigimiz maçta bakalim biz nasil sevinç yasayacagiz görecegiz" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA