Hentbol EHF Kadinlar Sampiyonlar Ligi

Hentbol EHF Kadinlar Sampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, B Grubu’ndaki sekizinci maçinda konuk ettigi Macaristan’in Györi Audi ETO takimina 38-22 yenildi.



Hentbol EHF Kadinlar Sampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, B Grubu’ndaki sekizinci maçina çikti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda Macaristan’in Györi Audi ETO takimini konuk eden Kastamonu Belediyespor, oynanan müsabakanin ilk yarisini 19-9 geride kapadi. Ikinci yarida etkisiz kalan Kastamonu Belediyespor, Macaristan temsilcisi Györi Audi ETO’ya 38-22 yenildi. Györi Audi ETO çiktigi sekiz karsilasmada 8’de 8 yaparken temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’un ise henüz galibiyeti bulunmuyor.

Karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamada bulunan Kastamonu Belediyespor’un Antrenörü Costica Buceschi, “Daha çok çalisacagiz ve kazanmak için sonuna kadar mücadele edecegiz" dedi.

Aldigi galibiyetten dolayi rakip takimi tebrik eden Buceschi, grupta 6 maça daha çikacaklarini hatirlatarak, “Önümüzdeki yil için daha çok çalismamiz, her maça savasarak devam etmemiz gerekiyor. Her maçi kazanmak istiyoruz. Daha çok çalisacagiz ve kazanmak için sonuna kadar mücadele edecegiz" diye konustu.



Györi Audi ETO Antrenörü Ambros Martin de Kastamonu Belediyespor’un son dakikaya kadar mücadele ettigini ve savastigini kaydetti.

Grupta yaptiklari 8 maçin tamamini kazandiklari için mutlu olduklarini söyleyen Martin, “8’de 8 yaparak bu yili iyi bitirdigimizi düsünüyorum. Umarim sezon sonunda da iyi bir sekilde bitirmeyi basaririz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA