Erol Bilecik Açiklamasi 'Bu Hikayenin Sonu Güzel Bitecek'

Fenerbahçe Baskan Vekili Erol Bilecik, alinan Galatasaray galibiyeti sonrasinda yolun sonunun sampiyonluk olacagini ve hikayenin güzel sonla tamamlanacagini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasinda Fenerbahçe 10 kisi kaldigi derbide deplasmanda Galatasaray’i 2-1 maglup etti. Mücadelenin arindan Fenerbahçe Baskan Vekili Erol Bilecik basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Derbilerin büyük zorluklari oldugunu ifade eden Bilecik, “Mutluluklari da büyük oluyor. Fenerbahçe camiasi olarak bu duygular içindeyiz. Galatasaray Tesisleri’ne geldigimiz an itibariyla Baskan Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri Baskan Ali Koç basta olmak üzere iyi agirladilar sag olsunlar, var olsunlar. Bugüne geldigimizde özellikle 3-4 haftayi geride biraktigimizda içinde bulundugumuz muazzam derecede zorluklar vardi. Son hafta Galatasaray derbisine hazirlanirken teknik kadro, oyuncularimiz, bütün herkes müthis derecede kenetlendi. Bunu gerçekten bütün iletisimlerinde ne kadar fazla istedigimizi gösterdik. Öncelikle teknik kadro ve oyuncular basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Isteyerek ve hak ederek aldigimiz bir galibiyet oldu. Oyuncularimizin formalarina terlerini akitacaklarina inaniyoruz demistik. Bugün bu tabloya tanik olduk. 10 kisiyle bitirdik ama sahada genel anlamda baktigimizda 11 tane lider oyuncumuz vardi istisnasiz. 11 tane oyuncumuz isi sansa birakmadi. Zaferle kapattigimiz bir aksam oldu. Kasim ayi özellikle Galatasaray ile bu tip derbilerde hep zaferlerimizi hatirladigimiz bir ay olmustur. Bunu camiamizin anladigini düsünüyorum" diye konustu.



"Zor haftalari geride biraktigimiza inaniyorum"

Sari-lacivertli taraftarlara mesaj gönderen Bilecik, "Zor haftalari geride biraktigimiza inaniyorum. Çok degerli taraftarlarimiz, camiamiz ve tüm kongre üyelerimizi, negatif enerjiyle köpürtmek isteyen çok insanlar var. Buradan hassasiyetle ricamiz, beklentimiz Galatasaray veya Besiktas’in bu rekabetin bizlere yaptigi elestiri moduna bizim taraftarimiz girmesin. Taraftarin elestirileri basimizin üstüne. Negatif enerjiyle her seyi asagi çekmeye çalisan zihniyeti görmemek lazim. Insanlar biliyorsunuz hep böyledir. Hep beraber sampiyonluga bakma ihtimalimiz var, oraya dogru gidecegiz. Buradan baktigimiz zaman daha kapatmamiz gereken puanlar var özellikle Trabzon ile. Önümüzde onlarca hafta var. Oynayacagimiz büyük mücadeleler var. Temkinli olmamiz gerekir. Ne yapacagini bilen bir yönetim, teknik kadro ve oyuncular var. Ama her hafta kendi içerisinde bir gerçegi var. Hazirlana hazirlana gidecegiz. Kendini Fenerbahçeli ilan eden ama Fenerbahçe’nin basarisizliklarindan medet uman insanlara gerçekten elestirilerimi göndermek isterim. Fenerbahçe varsa umut vardir, umut olan bir yerde güzel hikayenin sonu da güzel olur" dedi.



"Hakem hatalariyla 14 puan kaybettik"

Galatasaray Baskani Burak Elmas’in maç sonu hakemleri elestirmesi ile ilgili sorulan soruya cevap veren Bilecik, “Bugünkü maçin toplamina baktigimiz zaman her iki tarafa da haksizlik yapilan veya magdur oldugu pozisyon var. Dakika dakika, saniye saniye pozisyonlarda magdur olduk edebiyati yapmak istemem. Günün sonu itibariyla 10 kisiyle maçi bitiren biziz. Her iki takim 11 ile basladi ama 10 kisiyle magdur edebiyati yapmak istemem. Hakemlerle ilgili bir seyleri söylemekten çok, hakli galibiyeti konusmayi tercih ederim. Burak Elmas baskanin fikirlerine saygi duyariz. Biz degerlendirmelerimizi baskanimizla beraber yapariz. Su an toplanti konusunu kendi içimizde degerlendiririz. Bariz hakem hatalariyla 14 puan kaybetmis bir takimin yöneticisiyim. 10 kisiyle sahada mücadele etmis, galibiyeti sonuna kadar hak etmis olan bir takim olarak çiktik" diye konustu.



"Mesut bugün gerçek Fenerbahçeli oldu"

Mesut Özil’in performansina deginen Erol Bilecik, “Mesut bir dünya yildizi. Bunu tekrarlamanin önemi yok. Müthis iyi bir Fenerbahçeli. Bu hafta içerisinde vermis oldugu tüm röportajlarda liderlik mekanizmasini gösterdi. Bugün gerçek Fenerbahçeli oldu golü atarak. Bundan çok büyük bir memnuniyet duyduk. Her zaman böyle bir dünya yildizinin takima verecegi seyin fazlasiyla oldugunu izlemis olduk. Tüm maçlarda umarim mesuttan büyük katkilar görürüz" ifadelerini kullandi.

"Hocamiza tesekkür ediyorum"

Fenerbahçe’de oyun sistemi degisikligi ile ilgili konusan Bilecik, “Teknik kadronun gün sonu itibariyla ana sorumlulugunda olan bir sey. Teknik kadrolar elinizdeki oyuncularin oynamak istedigi oyun stili kapasitenin kullanilacagi hesap ediliyor. Bugün böyle bir degisikligi iyi gördügümüz için biz de memnuniyet duyduk. Hocamiz bu isin tek patronudur. Baskanin da söyledigi bir sey var; maçin sonucu ne olursa olsun hocamizin arkasindayiz. Hocamiza buradan tesekkür ediyorum" açiklamasini yapti.

"Bu hikayenin sonu güzel bitecek"

Fenerbahçe’nin ligdeki durumu ile alakali açiklama yapan Erol Bilecik, “Geçtigimiz maçlarda direkten dönen onlarca pozisyonumuz vardi. Penaltinin direkten dönmesinden tutun da birçok pozisyon vardi. Isin güzel tarafi futbolcularin hiç biri sansa birakmadilar. Hak ettigimiz bir golle kazandik. Isteyerek oynanan bir oyun vardi. 12 kisilik oynayan bir kadro vardi. Sonuna kadar da hak ettigimiz neticeyle tüm Fenerbahçelilere armagan etmis oldu Crespo. Henüz daha önümüzde puan var yolun asindayiz. Yapmamiz gerekenleri biliyoruz. Bu hikayenin sonu güzel bitecek" seklinde konustu.

Kaynak: İHA