Denizlispor'un Kadin Taraftarlarindan 'Sebnem'ler Ölmesin' Pankarti

Denizlispor ile Kaçiörengücü karsilasmasinda Denizlisporlu Kadinlar Dernegi (DESKAD) tribünde "Artik yeter. Sebnem’ler ölmesin" pankarti açti.

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor ile Keçiörengücü

maçinda DESKAD üyeleri, “Artik yeter. Sebnem’ler Ölmesin” pankarti açti. Denizlisporlu futbolcular da, ayni pankartla sahaya çikarak kadin taraftarlara destek verdi.

28 Ekim’de Denizli’de hunharca katledilen Sebnem Sirin için pankart açan DESKAD’in eylemine birçok kadin taraftar katildi.

Sebnem Sirin’nin annesi Pervin Tokat da, kizi için düzenlenen eylemde gözyaslarina boguldu.

DESKAD Baskani Kadriye Sözeri, yaptigi açiklamada; “Kadin cinayetlerine ve kadin siddetine farkindalik olusturmak için erkeklerin yogun oldugu maçta pankart açtik. Sebnem’lerimiz artik ölmesin! Kadin cinayetleri dursun, kadina siddet dursun. Her bir kadin cinayetiyle sarsiliyoruz. Kadin cinayetlerini ülke olarak kaniksar hale geldik. Bugün eylemimize kadinlarimiz kadar erkeklerimiz de destek verdi. Eylemimize katilan, duyarli olan herkese sonsuz tesekkür ederiz. Bize bu eylemimiz için desteklerini esirgemeyen Denizlispor Baskani Mehmet Uz’a, Denizlispor yönetimine, pankartimizla sahaya çikan tüm futbolcularimiza tesekkür ederiz. Denizlisporumuzun, 2-1 galibiyetle ayrildigi maçta Sebnem’imizin annesi Pervin Tokat çok duygulandi. Denizlispor her gol attiginda ’Hadi çocuklar bu gol Sebnem’im için gelsin’ seklinde konustu.

Denizlispor galip gelince de buruk bir mutluluk yasadi” dedi.

Kaynak: İHA