Adanaspor-MKE Ankaragücü Maçinin Ardindan

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar:'Biz lider MKE Ankaragücü'nü kendi sahamizda yenebiliyorsak her takimi yenebiliriz. Mücadeleyi sonuna kadar devam ettirecegiz'

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasinda konuk ettigi MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Adanaspor'un teknik direktörü Sait Karafirtinalar, "MKE Ankaragücü gibi bir takima bunlari yapabilmek kolay bir sey degil. Oyunun hem fizik tarafini hem taktik tarafini ve psikolojik tarafini çok iyi oynadik." dedi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Karafirtinalar, aldiklari galibiyetten dolayi futbolcularini tebrik etti.

Oyuncularinin maç boyunca inanilmaz bir mücadele verdigini dile getiren Karafirtinalar, "Oyuncularim, iyi oyunla, iyi bir skorla kazanmayi bildi. Buraya gelip bizleri destekleyen taraftarlarimiza tesekkür ediyoruz. Inanilmaz bir atmosfer olusturdular. Insallah bu böyle devam eder." diye konustu.

Maçin tamaminda oyunun kontrolünün Adanaspor'da oldugunu aktaran Karafirtinalar, "MKE Ankaragücü gibi bir takima bunlari yapabilmek kolay bir sey degil. Oyunun hem fizik tarafini hem taktik tarafini ve psikolojik tarafini çok iyi oynadik. Son dakikalarda yine maça bir heyecan getirsek de verilen penalti bence dogru bir karar. Ama bunun disinda ondan sonra tekrar pozisyona girip çok farkli bir sey de olabilirdi. Kazandigimiz için mutluyuz. Önümüzdeki Samsunspor maçina hazirlanacagiz." ifadelerini kullandi.

35 puan alana kadar hedefleriyle ilgili bir açiklamada bulunmayacagini kaydeden Karafirtinalar, "Biz lider MKE Ankaragücü'nü kendi sahamizda yenebiliyorsak her takimi yenebiliriz. Mücadeleyi sonuna kadar devam ettirecegiz. Yine maç maç gidecegiz. Kazandikça yükselisimiz devam edecek." degerlendirmesinde bulundu.

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen ise ligde böyle maçlar olabilecegini belirterek, kaybettikleri için üzgün olduklarini ifade etti.

Kaynak: AA