Eleskirt Spor Amatör Lige Firtina Gibi Basladi

Pandemi nedeniyle yaklasik iki yildir oynanamayan Agri Amatör ligi yeniden start verdi.

Amatör ligin sonucu merakla beklenen karsilasmasi Eleskirt ilçe stadinda Eleskirt spor ile Tutak spor arasinda oynandi.

Eleskirt Belediye Baskani Ramazan Yakut, Tutak Belediye Baskani Bülent Duru, Ak Parti Eleskirt Ilçe Baskani Ergül Tenekeci , Ak Parti Il Gençlik Kollari Baskani Halil Ibrahim Selçuk ve Gençlik Kollari Il Yönetimi, Ilçe Milli Egitim Müdürü Burhan Kurt, Vakif müdürü Hayrettin MURAT ve Ilçe Emniyet Amiri Tanju Öztürk Karsilasmayi Eleskirt Spor Kulübü Baskani Sabahattin Güzel ile birlikte izlediler.

Eleskirtsporlu sporcular karsilasmaya Eleskirt Belediyesi ve Taraftar gurubu Köse dagin Aslanlarinin amblemlerinin oldugu "Güvenli Yarinlar Için Uyusturucuya Hayir" pankarti ile çiktilar.

Karsilasmanin ilk yarisi Abdulkadir Dirbo ve Serhat (Erat) Kiliç’in mükemmel golüyle Eleskirt Sporun 2-0 üstünlügü ile sona erdi. Ikinci yarida da oyunu rakibin yari sahasina yikan Eleskirtspor Yusuf Can Demirci‘nin frikik golü , Baran Azizogullari ve Abdulkadir Dirbo’nun attiklari gollerle karsilasmayi 5-0 kazanarak Amatör Lig sampiyonluguna göz kirpti. Yeni transferlerin de takima uyum saglamasi taraftarlari sampiyonluk için umutlandirdi.

Besyüze yakin taraftarin yogun tezahüratlarla izledigi karsilasma sonrasinda Belediye Baskani Ramazan Yakut, Tutak Belediye baskani Bülent Duru ve Ak Parti Ilçe Baskani Ergül Tenekeci ve Ak Parti Il Gençlik Kollari Baskani Halil Ibrahim Selçuk soyunma odalarina giderek her iki takimin sporcularini tebrik ederek toplu hatira fotografi çektiler.

Maç sonrasi açiklama yapan Eleskirt Spor Kulübü Baskani Sabahattin Güzel "Bu gün Eleskirtspor’un karsilasmasinda Eleskirt halki siyasetinden bürokrasisine hep birlikte kenetlendiler. Bizleri yalniz birakmayan Sayin Belediye Baskanimiz Ramazan Yakut, AK Parti Ilçe Baskanimiz Ergül Tenekeci, Ak Parti Il Gençlik Kollari Baskani Halil Ibrahim Selçuk bey basta olmak üzere ilçenin gençliginin yaninda yer alan herkese kulübüm ve ilçem adina tesekkür ederim. Birlik beraberlik içeresinde amatör ruhu yakalayarak basarinin gelecegini hep birlikte gördük. Bundan sonraki süreç de de ayni sekilde devam ederek ilçe halkimiza hak ettikleri gururu ve basariyi yasatmaya devam edecegiz. Bizlerden destegini eksik etmeyen Sayin Kaymakamimiz Murat Günes basta olmak üzere herkese tesekkür ederim." dedi.

Kaynak: İHA