Büyüksehir Belediye Erzurumspor-Boluspor Maçinin Ardindan

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri:'Ilk yaridan memnunum ama ikinci yaridan hiç memnun degilim. Ilk yaridaki oyunumuzu daha da ileri tasimak en büyük hedefimiz olacak' Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer:'Ilk yari kendi kimligimizin çok disinda Boluspor vardi ve ilk 45 dakika en kötü oyunlarimizdan birini oynadik'

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasinda konuk ettigi Beypiliç Boluspor'u 3-2 yenen Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, maça çok iyi basladiklarini, özellikle ilk yari oynanan oyundan memnun kaldigini söyledi.

Erkan Sözeri, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, dün Erzurum'da meydana gelen 5,1 büyüklügündeki deprem nedeniyle vatandaslara geçmis olsun dileklerini iletti.

Maça iyi basladiklarini belirten Sözeri, "Ilk yarinin tamaminda siir gibi bir futbol oynadik. Her seyi yaptik, pozisyonlara girdik ve daha farkli olabilecek bir ilk yariyi 2-0 bitirdik." degerlendirmesinde bulundu.

Ikinci yarida takiminin istenen oyunu ortaya koyamadigini ifade eden Sözeri, "Devre arasinda konusmamiza ragmen nedense böyle oldu. Bunu konusup düzeltecegiz, belki sampiyonluga oynamanin stresi olabilir. Her maç bizim için ders. Ilk yaridan memnunum ama ikinci yaridan hiç memnun degilim. Ilk yaridaki oyunumuzu daha da ileri tasimak en büyük hedefimiz olacak." diye konustu.

Sözeri, maçin hakemi Oguzhan Çakir'in iyi maç yönetmesine ragmen bazi hatalar yaptigini iddia ederek, sunlari kaydetti:

"Oguzhan hoca oyuna hakimdi, iyi yönetti ama genç hakemlere destek vermek için kritik yerlerde hata yapmayacaksiniz. Benim iki penaltimi vermeyeceksin, disarida olan pozisyona penalti veriyorsan ben seni nasil destekleyeyim. Biz burada emek sarf ediyoruz. Kazandigimiz maçtan sonra söylüyorum, kaybetsek 'Bahane ariyor' derler. Hakem izlesin pozisyonlari o da gerçekten görecektir. Sen 2-0 iken benim penaltimi vermiyorsun, isterse 5-0 olsun sen penaltimi vereceksin. Geçen sene bu ligde averajla sampiyonlugu kaybeden takim var."

- Boluspor cephesi

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, iki farkli 45 dakika izlediklerini anlatarak, "Ilk yari kendi kimligimizin çok disinda Boluspor vardi ve ilk 45 dakika en kötü oyunlarimizdan birini oynadik. Karsimizda kaliteli oyunculardan kurulu bir takim var ve hatayi affetmiyorlar. 2-0 geriye düstük ve benim hiç kabullenecegim durum degildi." ifadelerini kullandi.

Erginer, eksiklerle sahaya çiktiklarini dile getirerek, sunlari söyledi:

"Eksikler çok önemli degil, sahaya 11 kisi çikiyorsunuz. Hiçbir zaman da bunun arkasina siginmadim. Iyi bir ikinci yari vardi ve kendi oyun kimligimize yakin bir oyun oynadik. Üçüncü golü yemesek maçin son dakikalarina kadar beraberlik sansimizi sürdürebilirdik. Erzurumspor bize 3 gol atti, onlari tebrik ediyorum ama bu gollerde bizim de büyük hatalarimiz var. Resmen kendi kendimize yedik golleri. Erzurum'da 2-0 geriden gelip maçi çevirmek kolay olmuyor. Ikinci yari bunun için çok mücadele ettik. Erzurumspor'u tebrik ediyorum."

Kaynak: AA