Red Bull Neymar Jr's Five'in Sehir Elemesi Çanakkale'de Yapildi

Sokak futbolu heyecanini yeniden yasatmak için düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five'in 3'üncü sehir elemesi Çanakkale'de gerçeklestirildi.

Dünyaca ünlü Brezilyali futbolcu Neymar Jr’in ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five’ta Çanakkale elemesinde ismini finale yazdiran takimlar belli oldu. Dünyanin dört bir yaninda düzenlenen turnuvanin Türkiye ayagindaki üçüncü eleme Çanakkale'de Kordon Boyu'ndaki Troya Ati önündeki sahada yapildi.

20 Kasim’da gerçeklestirilecek olan Türkiye finalinde mücadele etmek isteyen 16 takim karsi karsiya gelirken, eleme maçlarinda rakiplerine üstün gelen Doksanlar ve Pasamahalle takimlari Türkiye finalinde mücadele etmeye hak kazandi.

Katar’da düzenlenecek olan dünya finaline gitmek isteyen takimlar son olarak 7 Kasim’da Denizli’de rakiplerini yenmeye çalisacak. Bu elemelerde basarili olan ekipler, 20 Kasim’da gerçeklestirilecek Türkiye Finali’nde 2021 yilinin sampiyonu olmak için mücadele edecek.

Türkiye Finali’nde sampiyon olan takim Katar’da düzenlenecek Dünya Finalleri’ne giderek, Türkiye’yi temsil etme ve dünya sampiyonu Neymar Jr Enstitisü’ne karsi oynama firsatini yakalayacak.

Kaynak: AA