Futbol Açiklamasi UEFA Sampiyonlar Ligi

Chelseali Hakim Ziyech, turnuvanin en çok aglari sarsan Fasli futbolcusu unvanina ortak oldu.

UEFA Sampiyonlar Ligi gruplarinin dördüncü haftasi, iki maçla basladi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunun dördüncü haftasinda, TSI 20.45'te baslayan Malmö-Chelsea ve Wolfsburg-Salzburg maçlari sona erdi.

H Grubu'nda turnuvanin son sampiyonu Ingiltere temsilcisi Chelsea, konuk oldugu Isviçre'nin Malmö takimini 56. dakikada Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 yendi.

Sampiyonlar Ligi'ndeki toplam gol sayisini 8'e çikaran Ziyech, Marouane Chamakh'i yakalayarak turnuvanin en çok aglari sarsan Fasli futbolcusu unvanina ortak oldu.

Bu sonuçla Ingiltere temsilcisi, 9 puana yükselerek averaj farkiyla Juventus'un ardindan grupta ikinci sirada yer alirken, Malmö ise henüz puanla tanisamadi.

Diger maçta ise G Grubu'nda Almanya ekibi Wolfsburg, agirladigi Avusturya temsilcisi Salzburg'u 2-1 yendi. Ev sahibi takimin gollerini 4. dakikada Ridle Baku ve 60. dakikada Lukas Nmecha, konuk ekibin golünü ise 30. dakikada Maximilian Wöber kaydetti.

Puanini 5'e çikaran Wolfsburg, grupta maç fazlasiyla ikinci siraya yükselirken, Salzburg ise aldigi yenilgiye ragmen 7 puanla haftayi zirvede tamamlamayi garantiledi.

Kaynak: AA