Gaziantep FK Ilk Deplasman Galibiyetinin Pesinde

Gaziantep FK Kulüp Baskani Cevdet Akinal: 'Gönlümüzden 3 puan geçiyor. Hocamiz kazanmak için takimi hazirliyor. Insallah istedigimi alacagiz' Orta saha oyuncusu Recep Niyaz: 'Trabzonspor'a ilk maglubiyetini tattiracagimiza inaniyorum'

MEHMET AKIF PARLAK - Spor Toto Süper Lig'de oynadigi 6 deplasman maçini da kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor'a konuk olacagi 13. hafta karsilasmasini kazanip, ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Bu sezon dis sahadaki 6 karsilasmadan sadece 1 puan çikarabilen kirmizi-siyahli ekip, VavaCars Fatih Karagümrük'e 3-2, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a 2-0 ve Adana Demirspor'a da 4-0, Atakas Hatayspor'a 2-1, Galatasaray'a 2-0 yenilip, Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kaldi.

Süper Lig'de 15 puan ve -2 averajla 12. sirada bulunan kirmizi-siyahli ekip, iç sahada rakip aglari 10 kez havalandirirken kalesinde sadece 2 gol gördü. Deplasmanda ise kalesinde14 gole engel olamayan Gaziantep temsilcisi rakip filelere mesin yuvarlagi 4 kez gönderebildi.

- "Gönlümüzden 3 puan geçiyor"

Kulüp Baskani Cevdet Akinal, AA muhabirine, takimin Trabzonspor maçina en iyi sekilde hazirlandiklarini dile getirdi.

Tek hedeflerinin maçtan puan almak oldugunu ifade eden Akinal, "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. Insallah aliriz. Iyi hazirlaniyoruz. Futbolcularimiz takima tam uyum sagladi. Futbolcularimiz oldukça inançli. Hocamiz kazanmak için takimi hazirliyor. Insallah istedigimi alacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

- "Trabzonspor'a ilk maglubiyetini tattiracagimiza inaniyorum"

Gaziantep FK'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Recep Niyaz da Trabzonspor maçina en iyi sekilde hazirlandiklarini söyledi.

Trabzonspor maçinin oldukça yüksek tempoda geçecegine inandigini ifade eden Niyaz, söyle devam etti:

"Çok zevkli bir maç olacak. Özellikle izleyenlere keyif verecek bir maç olacagina inaniyorum. Trabzonspor taraftarini tartismaya gerek yok. Takimlarina çok baglilar. Onlarin istedigi gibi bir takimlari var su an. Çok formdalar. Ama ne olursa olsun. Iyi bir ekip ve takimiz. Artilarimizi çok daha fazla sahaya yansitabilecegimiz bir maç. Bazilari güler belki, bazilari destek verir bilemem ama Trabzonspor'a ilk maglubiyetini tattiracagimiza inaniyorum. Bunun için bütün hazirligimizi yapiyoruz. Iyi futbolla Trabzon deplasmanindan 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Insallah iyi olacak."

Kaynak: AA