Turgutlu Belediye Baskan Yardimcilarindan Ova Yollarinda Inceleme

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Daskan, Firat Honaz ve Evren Erbas Ser, 7. mintika mevkisindeki ova yollarinda yürütülen asfaltlama çalismalarini incelemelerde bulundular.

Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan asfaltlama çalismalarina devam ediliyor. Ova yollarinda sürdürülen çalismalar dogrultusunda 7. mintika mevkisinde 20 bin metrekarelik asfalt sathi kaplamasi gerçeklestiriliyor. Turgutlu Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Daskan, Firat Honaz ve Evren Erbas Ser de asfalt sathi kaplama çalismalarini yerinde incelediler, çalismalarin son durumu hakkinda ekiplerden bilgi aldilar.

Baskan Yardimcilari Ahmet Daskan, Firat Honaz ve Evren Erbas Ser, incelemelerinin ardindan Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol Takimi teknik ekibi ve oyunculariyla kahvalti organizasyonunda bir araya geldi. Baskan Yardimcilari, bugün rakibi Botas Gelisim Takimini evinde konuk edecek olan Kadin Basketbol Takimina basari dileklerini ilettiler.

Baskan Yardimcisi Ahmet Daskan, “Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz tarafindan 7. mintika mevkisinde 20 bin metrekarelik asfalt sathi kaplama çalismasi yürütülüyor. Çalismalarin son durumunu yakindan takip etmek için 7. Mintika Mevkisine giderek ekiplerimizden bilgi aldik. Asfaltlama çalismalarimizi incelememizin ardindan rakibi Botas Gelisim Takimi ile oynayacagi maç öncesinde Yemen Kahvesi’nin düzenledigi kahvalti organizasyonunda Kadin Basketbol Takimimiz ile bir araya geldik" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA