Özgür Aksoy, Futbol Turnuvasi Ile Aniliyor

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birligi’nin, Gemlik Belediyesi’nin katkilariyla düzenledigi 1. Özgür Aksoy Futbol Turnuvasi basladi.

Gemlik’in sevilen simalarindan, 2017 yilinda hayatini kaybeden Belediye Meclis Üyesi ve avukat Özgür Aksoy adina futbol turnuvasi düzenleniyor. Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birligi’nin organize ettigi ve Gemlik Belediyesi’nin de katki sundugu turnuvaya Gemlik Belediyespor Kulübü, Altinayak Spor Kulübü, Körfezspor, Gemlikspor ve Umurspor katiliyor. Takimlarda 11 - 14 yas arasi genç futbolcular mücadele edecek. Gemlik Atatürk Stadi’nda gerçeklesen 1. Özgür Aksoy Futbol Turnuvasi’nin baslangiç törenine Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Gemlik Belediye Baskan Yardimcisi Av. Mert Dimili, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Berkant Atasoy, Gemlik Belediye Meclis Üyesi ve Gemlik Belediyespor Kulübü Baskani Durmus Uslu, Gemlik Amatör Kulüpler Birligi Baskani Kazim Bulut, spor kulüplerinin baskan ve yöneticileri ile Özgür Aksoy’un ailesi katildi.

Turnuvanin baslangiç vurusunu ise Özgür Aksoy’un annesi Gülay Aksoy yapti.

Genç futbolculara seslenen Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan ise, “Saglam karakterli Türk gençleri olmaniz için sanat ve sporla ilgilenmenizi istiyoruz. Her birinize basarilar diliyorum. Ayaginiza tas degmesin, sakatlik olmasin” diyerek “Birbirinizi kirmayin, yaralamayin. Baris içinde yarisin. Spor kulüplerimizin baskanlari ve yöneticilerine tesekkür ediyorum. Formalarinizi Gemlik Belediyesi olarak biz temin edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA