Baskan Engin Koyun Açiklamasi 'Inaniyorum Ki 3 Puanla Sehre Dönecegiz'

KOCAELI – Spor Toto 1. Lig 13. hafta maçinin hazirliklarina bugün yaptigi antrenmanla devam eden Kocaelispor’da antrenman öncesi Baskan Engin Koyun’un dogum günü kutlandi.

Antrenmani izlemeye gelen Baskan Engin Koyun, yeni yasinda en büyük dileginin Kocaelispor’un hedeflerine ulasmasi oldugunu dile getirdi. Kutlamadan dolayi tüm ekibe tesekkür ettigini söyleyen Koyun, “Bugün bastan asagi, bayagi güzel hediyeler aldim. Sag olsun yönetim kurulundaki arkadaslarimiz, agabeylerimiz sag olsunlar. Herhalde 1 yillik masrafimizi ortadan kaldirdik” diyerek esprili açiklamalarda bulundu.

Siradaki Bandirmaspor maçinin önemini vurgulayan Engin Koyun, “Bursaspor maçi kadar önemli bir maç. Hatta daha önemli bir maç oldugunu düsünüyorum. Iki puanlik fark var, yendigimiz zaman onlarin üzerine geçiyoruz. Bandirma maçini önemsiyorum. Biraz önce takimimiza da söyledim. Kesinlikle ve kesinlikle 3 puan için oraya gidiyoruz. 3 puani da alacagimiza inaniyorum, ümit ediyorum. Biz yönetimsel olarak her seyi, primleri dahil bu hafta yatiracagiz. Futbolcu arkadaslarimiz da bunun bilincindeler. Inaniyorum ki 3 puanla sehre dönecegiz” seklinde konustu.

Önceki hafta içi yapilan basin toplantisinda mali tabloyla ilgili yapilan açiklamalara tekrar bir açiklik getiren Engin Koyun, “Biz seffaf olacagimizi söylemistik. Her kurusun hesabini vermek zorundayiz. Bu bir güvendir. Bu güveni kazandigimizi düsünüyorum. Arkadaslarimiz kulübün genel borcu ile alakali soru sordu. Biz de 96 milyon TL genel bir borcumuz oldugunu açikladik. Açiklarken toplam borçtan ödenenleri düsürmedik. Bu borcun 46 milyon TL’sinin geçmis dönemden kalan borç oldugunun altini çizdik. Kendi dönemimize ait 50 milyon TL’lik bütçemizi de ekleyerek bu rakami açikladik. Geçmis dönemlere ait toplam 46 milyon TL’lik borcun 6.5 milyon TL’lik kismini ödedik. Geriye kalan 40 milyon TL’lik borçlarin içerisinde Aziz Yildirim’a olan borcumuzda bulunuyor. Bizim döneme ait 50 milyon TL’lik borca gelirsek o borcun yarisindan fazlasini ödedik ve geriye 20 milyon TL kaldi. Kendimize ait olan 20 Milyon TL’lik sonu 2022 Mayis Ayi sonuna kadar ödemeyi planliyoruz. Geçmis döneme ait borcu da 2022 yilinin sonuna kadar sifirlamayi planliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA