Kocasinan'in Sporcusu Türkiye Sampiyonu Oldu

Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Sporcusu Mehmet Ali Karaboga, Genç Milli Takim Ferdi Seçme yarismalarinda Türkiye birincisi olurken, Genç Kizlarda Altinay Hatun Bulut ise Türkiye 3’üncüsü oldu. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Gençler Milli Takim Seçmesi’nde basarili olan takim sporcularini tebrik ederek, basarilarin devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artirarak sürdüreceklerini vurguladi.

Kocasinan Belediyesi olarak masa tenisinde büyük basarilara imza attiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’nin Türkiye’de masa tenisinin merkezi konumuna geldigini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar, sunlari kaydetti:

“Basarilarla ve sampiyonluklarla dolu bir yil geçiriyoruz. Bu gururu yasattiklari için tüm takima ve hocalarina tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takimi gerek ferdi gerekse takim olarak müsabakalarda gösterdigi basarilar sayesinde ilimizin adini Türkiye ve dünyaya duyurup, sehrimizi ve hatta ülkemizi basariyla temsil etmektedir. Genç sporcumuz Mehmet Ali Karaboga, Genç Milli Takim Ferdi Seçme yarismalarinda Türkiye birincisi oldu. Mehmet Ali Karaboga ile Altinay Hatun Bulut ve müsabakada derece elde eden diger sporcularimizi tebrik ediyorum.”

Baskan Çolakbayrakdar, “Gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise sahsim olarak her zaman sporcularimizin yanindayiz” diyerek sözlerini noktaladi. Gençler Milli Takim Seçmeleri, Afyonkarahisar’da oynandi. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takim Sporculari, müsabakalara damga vurdu. Kocasinan Sporcusu Mehmet Ali Karaboga, Genç Erkeklerde Türkiye Sampiyonu olurken Genç Kizlarda Altinay Hatun Bulut ise 3’üncü oldu. Turnuva sonunda Türkiye Sampiyonu ve dereceye giren Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncularina madalyalari takdim edildi.

Kaynak: İHA