Kocasinan'in Genç Masa Tenisçisinden Büyük Basari

Kocasinan Belediyesinin masa tenisi sporcusu Mehmet Ali Karaboga, Genç Milli Takim Ferdi Seçme yarismalarinda Türkiye birincisi oldu.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafindan organize edilen Gençler Milli Takim Seçme müsabakalari, Afyonkarahisar'da oynandi.

Seçmelerde, Kocasinan Belediyesi masa tenisi sporcusu Mehmet Ali Karaboga, Türkiye birinciligini, genç kizlarda Altinay Hatun Bulut ise Türkiye üçüncülügünü elde etti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, basarili olan sporcularini tebrik ettigini bildirdi.

Çolakbayrakdar, basarilarin devam etmesi için sporculara verilen desteklerin sürecegini belirterek, "Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takimi, gerek ferdi gerek ise takim olarak müsabakalarda gösterdigi basarilar sayesinde ilimizin adini Türkiye ve dünyaya duyurup, sehrimizi ve hatta ülkemizi basariyla temsil etmektedir. Mehmet Ali Karaboga ve Altinay Hatun Bulut ile müsabakada derece elde eden diger sporcularimizi tebrik ediyorum. Belediye ve sahsim olarak her zaman sporcularimizin yanindayiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA