Kestel Belediyesi TSYD Ayak Tenisi Kupasi'nda Sampiyon Belli Oldu

Kestel Belediyesi, TSYD Bursa Subesi ve Ayak Tenisi Federasyonu Il Temsilciligi isbirligi ile organize edilen Kestel Ayak Tenisi Basin Kupasi’nda sampiyon ‘Kestel Online’ oldu.

Kestel Belediyesi, TSYD Bursa Subesi ve Ayak Tenisi Federasyonu Il Temsilciligi isbirligi ile organize edilen Kestel Ayak Tenisi Basin Turnuvasi kiyasiya süren mücadelelerle tamamlandi. Kestel 15 Temmuz Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen turnuvayi, Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, Ilçe Protokolü ve TSYD Bursa Subesi Baskani Mehmet Ali Ekmekçi izledi. 14 takimin katildigi turnuvada ‘Kestel Online’ ve ‘TGRT Haber’ ekibi final müsabakasi oynadi. Final müsabakasini kazanan Kestel Online takimi, turnuvanin sampiyonu olurken TGRT Haber ikinci, EnBursa.com takimi da üçüncü olarak tamamladi. Baskan Tanir ve Baskan Ekmekçi, dereceye giren takimlara kupa, madalya ve ödüllerini verdi. TSYD Bursa Subesi Baskani Ekmekçi, bu tür organizasyonlarin mesleki anlamda motive edici oldugunu ve faaliyetlerin artarak devam edecegini belirtti.

Kupa töreninin ardindan konusan Baskan Tanir, ‘’Kestel Belediyesi, TSYD Bursa Subesi ve Ayak Tenisi Federasyonu Bursa Temsilciligi olarak, Türkiye’de ilk kez basin mensuplarimizin yer aldigi bir ayak tenisi kupasi düzenlemenin mutlulugunu yasiyoruz. Turnuvamiz en ufak bir sakatlik yasanmadan, gayet keyifli ve centilmence tamamlandi. Bu sebeple, turnuvaya katilan tüm basin mensuplarimiza tesekkür ediyor, dereceye giren takimlarimizi kutluyorum. Sizler bizim mesai ve saha arkadaslarimizsiniz. Kamuoyu yarari için sabah aksam demeden yogun bir tempoyla çalistiginizi biliyor ve görüyoruz. Bu sebeple biraz olsun yorgunlugunuzu almak ve sizleri motive etmek adina böyle bir organizasyon düzenledik. Insallah, önümüzdeki günlerde de farkli branslarda siz basin mensubu dostlarimizi sahalarda, salonlarda misafir edecegiz’’ diye konustu.

Baskan Tanir, daha sonra dereceye giren takimlarla hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: İHA