Off-Road Yarislarina Bursa Agir Vasita'dan Sponsorluk Destegi

2021 TOSFED Baja Kupasi 2. yarisi’nin önemli sponsorlarindan Bursa Agir Vasita (BAV-Isuzu), ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü tarafindan organize edilen TOSFED 2021 Baja Kupasi 2. Yarisi, Bursalilar tarafindan büyük ilgi gördü. BAV - Isuzu özel etabi da bulunan off-road yarislari hem keyifli, hem de zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Organizasyonda yeni yüzüyle tamamen degisen ISUZU D-MAX V Cross 4x2 ve V LIFE araçlari ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Ayrica Basoglu Karavanlari ile ofroad kombinasyonunu tamamlandi. Pandemi döneminde degisen tatil anlayisi sonucu ilginin artigi karavanlanlar da büyük ilgi gördü.

Bursa agir Vasita Isuzu Satis Müdürü Inci Kaplan, "Isuzu’nun kamyon-kamyonet ve pick-up pazar payini çok hizli yükselterek bölgesinde lider konuma geldi. Bursa Agir Vasita A.S. olarak Ovaakça’daki plazamizda satis ve satis sonrasi hizmetlerimizi sorunsuz bir sekilde verebilmek bizim için önemli. Satis sonrasi müsteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmaktayiz. Verdigimiz hizmetin ciddiyetinin bilinci ile Bursa Agir Vasita A.S. ISUZU olarak satis ve satis sonrasi servis noktamizda müsterilerimizin gereksinimlerine odaklanarak hizmet vermekteyiz” diye konustu.

Inci Kaplan, "Saglamlik, uzun motor ömrü, yakit ekonomisi ve 2. el degeri ile öne çikan D-MAX performans ve gücüyle uyumlu olan kasli tasarimi ile artik hem kentte hem de dogada çok daha rahat, keyifli ve güvenli sürüs deneyimi sunuyor. Bu sebeple, Off- road yarislarina saglam ve güvenli araçlarimizla sponsor olmaktan mutluyuz. Bu tür organizasyonlarin her zaman destekçisi olmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA