Belediye Derincespor - Karaköprü Belediyespor Maçinin Ardindan

KOCAELI – TFF 3. Lig’de golsüz biten Karbel Karaköprü Belediyespor maçinin ardindan Belediye Derincespor Teknik Direktörü Murat Parlak, “Buraya kim gelirse gelsin beraberlige oynuyor. Yatiyor, zaman geçiriyor. Hakemler de izin veriyor. Oynamak istiyoruz. Birakin oynayalim” dedi

TFF 3.Lig 3.Grup’ta golsüz beraberlikle neticelenen Karbel Karaköprü Belediyespor maçinin ardindan Belediye Derincespor Teknik Direktörü Murat Parlak degerlendirmelerde bulundu. Parlak, “Oyundan gayet memnunum. Istediklerimizin çogunu sahaya yansittik. Bir tek gol eksikti. Oyun iyi oldugu sürece, skorlar da gelecektir. Daha önce geldi. Bundan sonra da gelmeye devam edecek. Biraksalar oynayacagiz ama çok da müsaade etmiyorlar. Oyunun temposunu düsürüyorlar; kaleci yatiyor, hakem izin veriyor. Bahane yok. Sorun yok. Iyiyiz. Iyi olmaya devam edecegiz. Oyundan, mücadeleden, coskudan, birlikte oyundan memnunum” dedi.



“Gençlere firsat verirseniz en iyisini yapar”

Genç futbolcularin oyuna katkisiyla ilgili olarak sorulari yanitlayan Parlak, “Bende gencim. Dolayisiyla gençlere firsat verilmesi gerektigine inaniyorum. Firsat verirseniz en iyisini yapabilirler. Sabir göstermek gerekiyor. Ben o sabri gösterecegim. Çok genç oyuncularimiz ve yetenekli oyuncularimiz var. Kalpten oynayan, buranin ruhunu yansitan gençlerimiz var. Herkes inanmaya devam etsin. Iyi yoldayiz, iyi olmaya devam edecegiz” diye konustu.



“Su anda zirveye oynayan bir takimiz”

Kendi sahasinda birçok gol pozisyonuna girmesine ragmen skorda istedigi neticeye ulasamayan ve zirve ortakligini bu hafta elden kaçiran Murat Parlak, “Ben geldigimde takim alt siralardaydi. 6 aydir kazanamayan, pozisyona giremeyen takim vardi. ‘Düser miyiz?’ diye soruyorlardi. Su anda ‘Zirveye oynar miyiz hocam?’ diye sorular geliyor. Bu benim adima da, takim adina da mutluluk verici. Oynadigimiz oyunla neler yapabilecegimizi gösterdik. Kazanmak istiyorduk. Kazanmak için her seyi yaptik. Ama kaybetmedik de. Kaybedecegimiz hiçbir an olmadi. Savunmamiz çok dikkatliydi. Rakibe hiç pozisyon vermedik. Kalecimize neredeyse hiç top gelmedi. Sayisiz pozisyon kaçirdik. Aslinda bir sey kaybetmedik. Play-Off’un içindeyiz. Içinde kalmaya da devam edecegiz. Sonrasina da maç maç bakarak devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

“Oynamak istiyoruz. Birakin oynayalim”

Hakemlere ve oyunda çok zaman geçirilmesine de sitem eden teknik patron Murat Parlak, “Çok sakinimdir. Sakin kalmaya da dikkat ederim. Çok fazla tepki vermem. Ben futbola hizmet ettigimizi düsünüyorum. Hakemlerin ise futbola hizmet ettigini düsünmüyorum. Bahane olarak söylemiyorum. Ama rakip oynatmak istemiyor. Sürekli yere yatiyor, zaman geçiriyor. Biz oynamak istiyoruz. Birakin bizi, oynayalim. Ne olacaksa sonuç olsun. Bizim karsimiza kim gelirse gelsin, yatiyor. Herkes buraya beraberlik için gelecek. Bunu görebiliyorum. Golü erken bulursak birçok maçi kopariyoruz. Çok güzel günler yasadik, bundan sonra da yasamaya devam edecegiz. Sorun yok” seklinde konustu.



“Çok dogru bir ekip var. Çok memnunum”

Son olarak yedek kulübesinden oyuna verilen katkiya deginene Parlak su sözleri kaydetti:

“Biz bir takimiz. 27 kisilik çok dogru bir ekip var. Oynayan, oynamayan hiç kimse birbirini aratmiyor. Giren oyuncu çikan oyuncunun biraktigi yerden oyunu devam ettirmek için oyuna giriyor. Bugün de verdikleri katkilardan çok memnunum. Daha iyi katki verdikleri maçlar da oldu. Bugün bir tek gol eksikti. Hiç sorun etmiyoruz.”

Kaynak: İHA