GÜNDEM ÖZETI / 13 Kasim 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, AK Parti Teskilat Akademisi Dersi'ne katilacak, Valiligi, Büyüksehir Belediyesini, Bakanliga bagli kuruluslari ve Selçuklu Otizmli Bireyler Egitim Vakfi'ni ziyaret edecek.

(Konya/11.00-17.00)

2- Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Kizilcahamam'da ILBANK Oryantasyon Egitim Programi'na katilacak, millet bahçesini, belediyeyi, AK Parti Ilçe Baskanligini, kaymakamligi ziyaret edecek, TOKI Kentsel Dönüsüm Alaninda incelemede bulunacak.

(Ankara/11.00-14.00)

3- Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Çatalca Kuzey Marmara Otoyolu Tayakadin Giseleri mevkisinde "ISO Gelecek Meslek Liselerinde Hatira Ormani Fidan Dikim Töreni"ne katilacak.

(Istanbul/11.00)

4- AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici, AK Parti AR-GE ve Egitim Baskanligi tarafindan düzenlenen "Teskilat Akademisi Liderlik Okulu Egitim Programi"na katilacak, programin ardindan gazetecilerle bir araya gelecek.

(Kirikkale/10.00)

EKONOMI FINANS

1- Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, 1915 Çanakkale Köprüsü son tabliye montaj törenine katilacak.

(Çanakkale/12.30)

GÜNCEL

1- Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, Sultan Ahmet Aydin Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi ile Korkuteli ilçesinde yeni yapilan camilerin toplu açilis törenine katilacak.

(Antalya/13.30)

2- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- A Milli Futbol Takimi, 2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 9. maçinda Basaksehir Fatih Terim Stadi'nda Cebelitarik'i konuk edecek.

(Istanbul/20.00)

2- TFF 3. Lig'de 13. hafta mücadelesi gruplarda yapilacak maçlarla baslayacak.

3- ING Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasi baslayacak; HDI Sigorta Afyon Belediyespor-Aliaga Petkimspor, Türk Telekom-Frutti Extra Bursaspor, Darüssafaka-Bahçesehir Koleji ve Büyükçekmece Basketbol-Anadolu Efes maçlari yapilacak.

(Afyonkarahisar/13.00/Ankara/15.30/Istanbul/18.00/20.15)

4- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nde 9. haftanin 6 maçi yapilacak. Yesilyurt-Eczacibasi Dynavit, Galatasaray HDI Sigorta-Nilüfer Belediyespor, Mert Grup Sigorta-Sariyer Belediyespor, PTT-Bolu Belediyespor, Aydin Büyüksehir Belediyespor-Karayollari, Kuzeyboru-Fenerbahçe Opet karsilasmalari oynanacak.

(Istanbul/13.30/16.30/Ankara/14.00/16.30/Aydin/15.00/Aksaray/17.00)

5- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 7. hafta maçlari yapilacak.

6- Hentbol Kadinlar Sampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kastamonu Belediyespor, deplasmanda Macaristan'in Györi Audi ETO KC takimiyla karsilasacak.

(Györ/20.00)

7- Hentbol Kadinlar EHF Avrupa Kupasi 3. Tur ilk maçinda Izmir Büyüksehir Belediyespor, Portekiz'in Madeira Andebol SAD takimini konuk edecek.

(Izmir/17.30)

8- Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Olagan Genel Kurul Toplantisi yapilacak.

(Ankara)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.

Kaynak: AA