Fenerbahçe Beko-AX Armani Exchange Milan Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Beko Basantrenörü Aleksandar Djordjevic:'Ilk çeyrekte sayi bulamadik. Bu da maçin seyrini belirledi' AX Armani Exchange Milan Basantrenörü Ettore Messina:'Birinci ve üçüncü çeyrekte hücumda çok iyiydik'

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasinda Italya ekibi AX Armani Exchange Milan'a 68-43 yenilen Fenerbahçe Beko'da basantrenör Aleksandar Djordjevic, ilk çeyrekte sadece 3 sayi bulmalarinin maglubiyette basrol oynadigini söyledi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda görüslerini aktaran Djordjevic, "Bu maçtan sonra ne söylenir gerçekten bilmiyorum. AX Armani Exchange Milan'i tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler. Maça çok iyi basladilar. Ilk çeyrekte sayi bulamadik. Bu da maçin seyrini belirledi. Böyle bir maglubiyeti üzerime aliyorum. Çok farkli oynayabilirdik. Çok eksigimiz vardi. AX Armani Exchange Milan inanilmaz mücadele etti. Enerjimizi toplayip bir sonraki maça hazirlanmamiz gerekiyor." ifadelerini kullandi.

AX Armani Exchange Milan Basantrenörü Ettore Messina ise 40 dakika boyunca çok iyi performans sergilediklerini aktardi.

Fenerbahçe Beko'nun çok güçlü bir takim oldugunu vurgulayan Messina, "Zor bir deplasmandi. Oyuncularimi galibiyetten dolayi tebrik ediyorum. 40 dakika boyunca çok iyi savunma yaptik. Birinci ve üçüncü çeyrekte hücumda çok iyiydik. Bu sezon dis atislarda iyiyiz. Daha basarili olmaya çalisacagiz. Bizim için iyi bir aksamdi." diye konustu.

Kaynak: AA