Vincenzo Montella Açiklamasi 'Maalesef Üzgün Sekilde Ayriliyoruz'

Basaksehir deplasmaninda 2-1 maglup olan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella maçin ardindan konustu. Takiminin iyi mücadele ettigini söyleyen Montella, buna karsin sonuçtan dolayi üzgün olduklarini söyledi.

Süper Lig’in 11. haftasinda Basaksehir deplasmanindan 2-1’lik maglubiyetle ayrilan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Montella, “Bekledigimiz bir maç oldu. Hazirlandigimiz gibi geçti. Rakibe alan vermeden devam ettirdik. Tam skoru almisken bu sonuç ortaya çikti. Üzgünüz. Çocuklari tebrik etmek istiyorum, sonuna kadar mücadele ettiler. Maalesef üzgün sekilde buradan ayriliyoruz” ifadelerini kullandi. Montella, Balotelli’nin kadroda olmamasiyla ilgili olarak ise “Herhangi bir sorunu yoktu. Teknik bir karar oldu Balotelli” dedi.

Maçta basit hatalarin oyunu degistirdigini de söyleyen Montella, “Aslina bakilirsa maçin yönünü degistirdi bu hatalar. Bu gibi teknik hatalar olabiliyor. Basit bir pas gibi görünse de sonucu kötü oldu. Ama futbolda var bunlar. Takilmayip önümüze bakmamiz gerekiyor” diye konustu.

Montella son olarak Yunus Akgün hakkinda sorulan soruyu “Gelisime açik bir futbolcu. Su anda gelistirmesi gereken 2 detay var. Bitiricilik ve devamliligini artirmasi gerekiyor. Yetenegi var” seklinde cevapladi.

Kaynak: İHA