Özcan Bizati Açiklamasi 'Hedefe Gidilen Maçlarda Çikislarin Iyi Olmasi Gerekiyor'

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Oyunda çikislarla ilgili problemler var. Onlari çözmemiz gerekiyor. Hedefe gidilen maçlarda çikislarin çok iyi olmasi gerekiyor. Kazandigimiz için mutluyuz” dedi.

Bursaspor sahasinda agirladigi Ankara Keçiörengücü’nü 2-0 maglup etti. Maç sonunda konusan Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Artik oyuncular takimin bir parçasi oldugunun farkindalar. Bunu ortaya koydugumuz sürece Bursa’yi sevindirmeye devam edecegiz. Oyunda çikislarla ilgili problemler var. Onlari çözmemiz gerekiyor. Hedefe gidilen maçlarda çikislarin çok iyi olmasi gerekiyor. Bursaspor demek, Bursa demek bunun farkindayiz” diye konustu.

Bursaspor’un forveti Matavz ile ilgili sorulan soruyu da yanitlayan Bizati, “Bireysel performanstan ziyade takim için kombinasyonlar önemli. Antrenmanda iyi olan oyuncu benim için iyi oyucudur. Ben herkese adil davranmak zorundayim. Formayi herkes kendi alacak” dedi.

Kerem’in iyi oynamaya basladigini belirten Bizati, “Kerem’in karar verme mekanizmasi, attigi çalimlar çok iyi. Bursaspor’a gelecekte iyi para kazandiracaktir. Bursaspor antrenmanlarina katilan kisinin özgüveni her zaman yüksektir. Biz ekip olarak onlara her türlü destegi veriyor, vermeye de devam edecegiz. Sehrimiz hiçbir oyuncuyu ayirmadan takimi desteklesin” seklinde konustu.

Bursaspor’un sampiyonluk hedefinin sorulmasi üzerine de Bizati su cevabi verdi:

“Biz daha kulvara yeni girdik. Basa basa gitmemiz gerekiyor. Önümüzdeki Kocaeli maçi önemli, her maç önemli. Her maçtan oldugu gibi Kocaeli maçinda da 3 puan var. Aliriz, alamayiz bunu telafi edebiliriz. Biz her maçi kazanmak için çikacagiz.”

Kaynak: İHA