Hakan Keles Açiklamasi 'Ikinci Yari Yedigimiz Gol Motivasyonumuzu Bozdu'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Pozisyonlarimiz var ama ikinci yarinin basinda yedigimiz gol motivasyonumuzu bozarak bizi oyundan düsürdü” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasinda GZT Giresunspor, sahasinda konuk ettigi Fraport Tav Antalyaspo’a 2-1’lik skorla maglup oldu. GZT Giresunspor’un tek golünü ise Fousseni Diabate penaltidan kaydetti.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, maçin ardindan yaptigi açiklamada, “Maç öncesi iyi bir gidisatimiz vardi. Kazanmak istiyorduk. Oyuna da iyi basladik. Pozisyonlarimiz var. Fakat iyi oynarken rakibe kaptirdigimiz bir top ile geriye düstük. Maçlarda öne geçmemiz gerekiyor. Geriye düstügümüz zaman zorlaniyoruz. Yine toparladik. Pozisyonlarimiz var ama ikinci yarinin basinda yedigimiz gol motivasyonumuzu bozarak oyundan düsürdü. Bu zamana kadar maçin her bölümünde iyi bir oyun vardi. Ama ikinci golden sonra oyuncular kötü oynama haklarini kullandilar. Oyuna giren oyuncularda da risk aldik ama çok fazla verim alamadik. Sonuçta kaybedilmis bir 3 puan var. Lig uzun bir maraton. Insallah 5 gün sonra Sivasspor maçi ile telafi ederiz. Ikinci yaridan memnun degilim. Kaybettik ve üzüntülüyüz. Seyircimizin önünde kazanmak istiyorduk. Onlarin da müthis destegi vardi. Çok fazla oyun olarak etkili olamadik” dedi.

(Ridvan Öztürk - Mesut Erdogan/IHA)

Kaynak: İHA