Hacilar Fevzi Mercan Stadyumu'nda Sezonun Ilk Maçi Oynandi

Hacilar Fevzi Mercan Stadyumu, sezonun ilk maçini Hacilar Erciyesspor ile Sekerspor arasinda oynanan müsabakayla açti. 3-2 Sekerspor’un kazandigi maç sonrasinda konusan Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, maçin centilmence geçtigini belirterek Hacilar Erciyesspor’un önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar elde edecegini söyledi.

Maç öncesinde her iki takimin oyuncu, teknik heyet ve hakemlerle görüsen Baskan Özdogan, Hacilar Erciyesspor oyunculariyla hatira fotografi çektirdi. Baskan Özdogan, maçi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Mutlu Önal’la birlikte izledi. Tribünlerin doldugu Hacilar Fevzi Mercan Stadyumu’nda oynanan ve 3-2 Sekerspor’un galibiyetiyle sonuçlanan maçin ardindan açiklama yapan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, maçin centilmence geçtigini belirterek Hacilar Erciyesspor’un önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar elde edecegini belirterek söyle konustu;

“Sahamizda ilk maçimizi yaptik mükemmel bir atmosfer vardi. Seyircimiz tribünleri doldurdu. Hacilarimiza yakisan bir kitle ile maçimizi izledik. Gönül isterdi ki galip ayrilalim. Ama son dakikalara kadar galibiyeti kovaladik nasip olmadi. Centilmence bir mücadeleydi, güzel bir sezon olmasini diliyorum. Futbolcularimiz oyundan hiç kopmadi, biz takimimiza güveniyoruz, önümüzdeki maçlara bakacagiz.”

Kaynak: İHA