GZT Giresunspor-Fraport TAV Antalyaspor Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles: 'Bugün ilk yari hariç ikinci yaridan memnun degilim. Kaybettik ve üzüntülüyüz' Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk: 'Bu üç puan bize özgüven ve güç katacaktir. Bu galibiyetle önümüzdeki haftalarda daha iyi performans gösterecegimize inaniyorum'

Süper Lig'in 11. haftasinda sahasinda Fraport TAV Antalyaspor'a 2-1 maglup olan GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, "Bugün ilk yari hariç ikinci yaridan memnun degilim. Kaybettik ve üzüntülüyüz." dedi.

Keles, karsilasma sonrasi düzenlendigi basin toplantisinda, maça iyi basladiklarini, pozisyonlar da bulduklarini söyledi.

Kaptirilan bir toptan yenilen golle geriye düstüklerini ifade eden Keles, "Kazanmak istiyorduk. Oyuna da iyi basladik. Pozisyonlarimiz var. Fakat iyi oynarken rakibe kaptirdigimiz bir top ile geriye düstük. Bu tip maçlarda öne geçmemiz gerekiyor. Geriye düstügümüz zaman zorlaniyoruz. Sonra yine toparladik. Pozisyonlarimiz var ama ikinci yarinin basinda yedigimiz gol motivasyon olarak oyundan düsürdü. Bu zamana kadar maçin her bölümünde iyi bir oyun vardi. Ama ikinci golden sonra oyuncular kötü oynama haklarini kullandilar." diye konustu.

Kaybettikleri için üzgün olduklarini vurgulayan Keles, söyle konustu:

"Oyuna giren oyuncularda da risk aldik, ama çok fazla verim alamadik. Sonuçta kaybedilmis bir 3 puan var. Ama lig uzun bir maraton. Insallah 5 gün sonra Sivas maçi var orada telafi ederiz. Bugün ilk yari hariç ikinci yaridan memnun degilim. Kaybettik ve üzüntülüyüz. Seyircimizin önünde kazanmak istiyorduk. Onlarinda müthis destegi vardi."

- Antalyaspor cephesi

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk ise, GZT Giresunspor'un maça kendilerinden daha iyi basladigini kaydederek, sunlari aktardi:

"Öndeki hareketsizligimizden kaynaklanan bazi sorunlar dolayisiyla rakibe daha çok top verdik. Ilk yirmi dakika rakip bizden üstün oynadi. Bu periyotta gol yemedigimiz için memnunuz. Çünkü dedigim gibi rakip bizi baski altina aldi. Tam bunaldigimiz dakikalarda attigimiz gol, aslinda dakika olarak çok önemliydi. Çünkü bu bütün takimi hem defansif, hem ofansif anlamda olumlu etkiledi ve ilk yarinin sonuna devreye bu sekilde 1-0 önde girdik."

Ikinci yariya iki degisiklikle basladiklarini, atilan ikinci golün kendilerini rahatlattigina isaret eden Groenendijk,"Tam yine rakibin bizi baski altina alacagi dakikalarda 2. golü bulduk ve bu rahatlamamizi sagladi. Genel anlamda maçta ofansif ve defansif anlamda daha iyi oynadigimizi maça hükmeden tarafin biz oldugumuzu söyleyebilirim. Daha çok skor üretebilirdik. Kolay firsatlari harcadik. Gelen üç puanla çok mutluyuz. Bu üç puan bize özgüven ve güç katacaktir. bu galibiyetle önümüzdeki haftalarda daha iyi performans gösterecegimize inaniyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA