Erdinç Sözer Açiklamasi 'Futbolculara Kazanmayi Asiladik'

Adana Demirspor’u 2-1 maglup eden Basaksehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer maçin ardindan konustu. Kendileri için çok önemli bir galibiyet oldugunu söyleyen Sözer, futbolculara kazanmayi asiladiklarini da sözlerine ekledi.

Süper Lig’in 11. haftasinda Adana Demirspor’u konuk eden ve 1-0 geriye düstügü karsilasmadan 2-1 galip ayrilarak son 3 maçta 9 puan toplayan Basaksehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Mücadeleyi degerlendirerek sözlerine baslayan Erdinç Sözer, “Öncelikle Adana Demirspor’u tebrik ederim. Çok disiplinli oynadilar. Bunu bekliyorduk. Bize çok zorluklar çikardilar. Biz de son saniyeye kadar mücadelemizi sürdürdük. Ilk 15-20 dakikada oyun kurmada zorluk yasadik, baski yedik. Oyunun kontrolünü aldiktan sonra çok pozisyon ürettik. Rakip kaleci net pozisyonlar çikardi. Maçta hatalar olabiliyor. Son saniyeye kadar galibiyete olan inancimiz bitmedi. Bizim ve takim için çok degerli bir galibiyet” diye konustu.



“Felsefemiz kazanmak üzerine”

3 haftadir görevde olduklarini ve maç maç baktiklarini söyleyen Sözer, “3’te 3 yaptigimiz için çok mutluyuz. Her maç çok zor. Her maçta kazanmak istiyoruz. Yolun henüz basindayiz. Besiktas maçinin ardindan söylemistik, her maçi kazanmak için oynuyoruz. Genel bir felsefemiz var ve galibiyet ruhunu takima asilamayi basardik. Güzel bir ekip olduk. Takim, istediklerimizi veriyor sahada” dedi.

Sözer son olarak kadrodaki her oyuncuya güvendiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA