Bursaspor-Ankara Keçiörengücü Maçinin Ardindan

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati: 'Hedefe gidilen maçlarda çikislarin çok iyi olmasi gerekiyor. Kazandigimiz için mutluyuz' Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin: 'Bursaspor iyi takim savunmasi yapti ve biz bu oyunu açamadik'

Spor Toto 1. Lig'in 11. hafta maçinda Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 maglup eden Bursaspor'un teknik direktörü Özcan Bizati, kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Bizati, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, oyuncularinin artik takimin bir parçasi oldugunun farkina vardiklarini dile getirdi.

Bunu ortaya koyduklari sürece taraftarlari sevindirmeye devam edeceklerini belirten Bizati, söyle konustu:

"Oyunda çikislarla ilgili problemler var. Onlari çözmemiz gerekiyor. Hedefe gidilen maçlarda çikislarin çok iyi olmasi gerekiyor. Kazandigimiz için mutluyuz. Bursaspor demek, Bursa demek bunun farkindayiz. Biz daha kulvara yeni girdik. Basa basa gitmemiz gerekiyor. Önümüzdeki Kocaeli maçi önemli, her maç önemli. Her maçtan oldugu gibi Kocaeli maçinda da 3 puan var. Aliriz, alamayiz bunu telafi edebiliriz. Biz her maça kazanmak için çikacagiz."

- Taner Taskin: "Bursaspor iyi takim savunmasi yapti"

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, üzgün olduklarini söyledi.

Mutlaka puan almak için buraya geldiklerinin altini çizen Taskin, sunlari kaydetti:

"Oyunun 4. dakikasinda golü yiyince 1-0 maglup basladik. Oyunu tuttugumuz dakikalar vardi ama bireysel hatadan 2-0'lik skorla ilk yari içeri girdik. Bursaspor seyircisini tebrik ederim. Deplasman takimina iyi baski yapiyorlar. Ikinci devre yaptigimiz hamlelerle oyunu çevirmek için her seyi yaptik. Oyun üstünlügümüz olussa da Bursaspor iyi takim savunmasi yapti ve biz bu oyunu açamadik. Geçen yila göre ciddi oyuncu farkliliklarimiz var. Adaptasyon sorunu olacaktir. 7-8 oyuncu takimdan gitti. Takimin uyum sorununu halledersek yukarilari zorlayan bir Keçiörengücü olacaktir."

Kaynak: AA