Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taskin'dan Bursaspor Taraftarina Övgü

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, “Bursaspor seyircisini tebrik ederim. Deplasman takimina iyi baski yapiyorlar” dedi.

Ankara Keçiörengücü konuk oldugu Bursaspor maçindan 2-0 yenilgi ile ayrildi. Maç sonu degerlendirmelerde bulunun Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, “Çok üzgünüz. Mutlaka puan almak için buraya gelmistik. Oyunun 4. dakikasinda golü yiyince 1-0 maglup basladik. Oyunu tuttugumuz dakikalar vardi ama bireysel hatadan 2-0’lik skorla ilk yari içeri girdik. Bursaspor seyircisini tebrik ederim. Deplasman takimina iyi baski yapiyorlar. Ikinci devre yaptigimiz hamlelerle oyunu çevirmek için her seyi yaptik. Oyun üstünlügümüz olussa da Bursaspor iyi takim savunmasi yapti ve biz bu oyunu açamadik” dedi.

Kendisinin takimin basina geleli 2 hafta oldugunun altini çizen Taskin, “Geçen yila göre ciddi oyuncu farkliliklarimiz var. Adaptasyon sorunu olacaktir. 7-8 oyuncu takimdan gitti. Takimin uyum sorununu halledersek yukarilar zorlayan bir Keçiörengücü olacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA