Alfons Groenendijk Açiklamasi 'Aldigimiz 3 Puan Önümüzdeki Maçlarda Bize Güç Katacaktir'

Fraport Tav Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, “Bu galibiyetle insallah önümüzdeki haftalarda daha iyi performans gösterecegimize inaniyorum” dedi.

Süper Lig’in 11. haftasinda GZT Giresunspor’a konuk olan Fraport Tav Antalyaspor, Ribeiro’nun 2 golüyle mücadeleyi 2-1 tamamlayarak sahadan 3 puan ile ayrildi.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, maçin ardindan yaptigi açiklamada, “Rakip maça bizden daha iyi basladi diyebilirim. Öndeki hareketsizligimizden kaynaklanan bazi sorunlar dolayisiyla rakibe daha çok top verdik. Ilk yirmi dakika rakip bizden üstün oynadi. Bu bahsedilen periyotta gol yemedigimiz için memnunuz çünkü dedigim gibi rakip bizi baski altina aldi. Tam bunaldigimiz zamanlarda kontradan attigimiz gol aslinda dakika olarak çok önemliydi. Çünkü bütün takimi hem defansif hem ofansif anlamda olumlu etkiledi ve ilk yarinin sonuna devreye bu sekilde 1-0 önde girdik. Ikinci yarida yine rakibin bizim baski altina aldigi dakikalarda Fredy’nin yine kontra ataktan attigi güzel bir gol aslinda genel anlamda rahatlamamizi sagladi. Daha çok skor üretebilirdik. Kolay firsatlari harcadik. Maçin son dakikalarinda kolay bir galibiyet aldik gözüyle bakarken kalecimiz tecrübesine yakismayacak bir sekilde penaltina neden oldu. Son dakikalarda bu penaltidan dolayi sikinti yasadik ve 2-1 bitti. Gelen üç puanla çok mutluyuz. Bu üç puan bize özgüven ve güç katacaktir. Bu galibiyetle insallah önümüzdeki haftalarda daha iyi performans gösterecegimize inaniyorum” ifadelerine yer verdi.

(Ridvan Öztürk - Mesut Erdogan/IHA)

Kaynak: İHA