Adanaspor-Altinordu Maçinin Ardindan

Adanaspor teknik direktörü Sait Karafirtinalar: 'Son üç lig maçinda bir tane gol yedik. Rakibe daha az pozisyon veriyoruz. Bu daha da sevindirici' Altinordu teknik direktörü Hüseyin Eroglu: 'Toparlanmamiz gerekiyor. Bu sene istedigimiz gibi sonuçlar alamiyoruz. Lig hizli bir sekilde ilerliyor ve hata affetmiyor'

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasinda konuk ettigi Altinordu'yu 1-0 maglup eden Adanaspor'un teknik direktörü Sait Karafirtinalar, son 3 lig maçinda sadece 1 gol yediklerini ve bunun sevindirici oldugunu söyledi.

Karafirtinalar, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, zorluk derecesi yüksek bir maçi zor da olsa kazanmayi bildiklerini belirtti.

Verilen mücadelen ve oynanan oyundan son derece memnun oldugunu kaydeden Karafirtinalar, "Son üç lig maçinda bir tane gol yedik. Rakibe daha az pozisyon veriyoruz. Bu daha da sevindirici. Sadece iki tane pozisyon verdik onlari da karambolden verdik. Bizim daha fazla pozisyon buldugumuzu düsünüyorum." dedi.

Ilk yarida golü bulabileceklerini ancak ikinci yariya 0-0 girerek Altinordu'yu oyuna ortak ettiklerini aktaran Karafirtinalar, "Ikinci yarinin ortalarinda bir 20 dakika var ki ben çok büyük keyif aldim. Büyük ihtimalle seyredenler de keyif aldi. Oyuncularima dedim ki oyunun büyüsüne kapilmayin. Altinordu bu ligin her zaman dengelerini bozabilecek bir takim. Böyle bir maçi kazandigimiz için son derece mutluyum." ifadelerini kullandi.

- Eroglu: "Toparlanmamiz gerekiyor"

Altinordu teknik direktörü Hüseyin Eroglu ise, maçin her iki takim açisindan kritik bir karsilasma oldugunu ifade ederek, takim olarak deplasmanda basarili bir sezon geçirmediklerini söyledi.

Maçin ilk yarisinda, topa sahip olduklari zamanlarda sonuçlandirma adina pozisyon yakalayamadiklarini dile getiren Eroglu, söyle konustu:

"Belli dakikalardan sonra oyunun ritmini topa sahip olarak devam ettirmemiz gerekirken, ikinci yari ister istemez yaptigimiz pas hatalari ve bir çok oyuncumun oyunda düsmesi rakibe bir avantaj sagladi. Golü biz atsak belki biz kazanabilirdik ama rakip, duran toptan golü buldu ve kazandi. Bu anlamda üzgünüz. Toparlanmamiz gerekiyor. Bu sene istedigimiz gibi sonuçlar alamiyoruz. Lig hizli bir sekilde ilerliyor ve hata affetmiyor. Adanaspor’u buradan tebrik ederim."

Kaynak: AA