Türkiye Judo Federasyonu Baskani Sezer Huysuz, Bilecik'e Geldi

Amatör Spor Haftasi etkinlikleri kapsaminda Bilecik’te iller arasi ’Ümitler Mix Judo’ müsabakalari düzenlendi. Müsabakalari Türkiye Judo Federasyonu Baskani Sezer Huysuz da izledi.

Istasyon Spor Salonunda düzenlenen iller arasi ’Ümitler Mix Judo’ müsabakalari Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, Türkiye Judo Federasyonu Baskani Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir katildi.

Müsabakalara, Bilecik ile birlikte Istanbul, Bursa, Eskisehir, Izmir, Kütahya, Çankiri, Manisa, Denizli, Kocaeli, Karaman, Sakarya ve Kirikkale ile Samsun’dan 297 sporcu katildi.



“Basarili olmanin yolu disiplinli ve gayretli çalismaktan geçiyor”

Vali Dr. Kemal Kizilkaya, Istasyon Spor Salonunda düzenlenen seremoninin ardindan yaptigi konusmada, organizasyonda emegi geçen Gençlik ve Spor Il Müdürlügü basta olmak üzere Türkiye Judo Federasyonuna ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonluguna tesekkür ederek, sporculara basarilar diledi. Sporun, sevgi ve kardesligin en güzel örnegi oldugunu vurgulayan Vali Dr. Kizilkaya, "Sporcularimiz bunun en güzel timsalidir. Kardesligin ve birligin kurulus sehrinde müsabakalari gerçeklestiriyorsunuz. Basarili olmanin yolu disiplinli ve gayretli çalismaktan geçiyor. Farkli illerden gelerek burada mücadele edeceksiniz. Sporun hiçbir zaman kaybedeni olmaz. Bulundugunuz bransta basarili olmak istiyorsaniz disiplinli çalismaya devam edin. Müsabakalarda ve spor hayatinizda basarilar diliyorum" dedi.



Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir de çocuklara, gençlere ve 7’den 70’e herkesin spor yapmasini tesvik etmek amaciyla çesitli sportif faaliyetler sunduklarini ifade ederek, hem sporun tabana yayilmasi hem de yetenekli sporculari kesfetme konusunda çalismalar yürüttüklerini söyledi.



Konusmalarin ardindan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, Türkiye Judo Federasyonu Baskani Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir dereceye giren sporculara madalyalarini verdi.

24 takimin mücadele ettigi müsabakalarda, Denizli Belediyespor Kulübü birinci, Manisa Yunus Emre Belediyespor Kulübü ikinci ve Samsun Canik Belediyespor Kulübü ile Bursagücüspor Kulübü üçüncülügü elde etti.

Kaynak: İHA